Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Altcoin-Preise schießen in die Höhe: ICP, STX und BSV profitieren vom Krypto-Markt-Aufschwung

Verschwindet und erscheint erneut auf DTCC-Webseite

Prisen på de alternative kryptovalutaer Internet Computer (ICP), Stacks (STX) og Bitcoin SV (BSV) oplevede en markant stigning mandag aften og natten til tirsdag, da kryptomarkedet begyndte at komme sig.

Stacks brød for første gang siden januar 2022 den vigtige modstand på 2 dollars. Prisen er steget med mere end 920% fra sit lavpunkt i 2022. Det er bemærkelsesværdigt, at det er i sin ottende uge med gevinster i træk, hvilket er den længste rekordserie.

Priserne på Bitcoin SV (BSV) steg til over 90 dollars, hvilket svarer til en stigning på over 387% fra 2023-lavpunktet. Også prisen på Internet Computer (ICP) steg til et højt niveau på 13,12 dollars, væsentligt højere end det lave niveau på 3,23 dollars sidste år. Disse tre mønter har denne uge været blandt de bedste kryptovalutaer.

Denne præstation skyldes deres tætte forbindelse med Bitcoin-økosystemet. Denne korrelation er især vigtig, da der er tegn på, at den amerikanske børstilsynet, Securities and Exchange Commission (SEC), vil godkende lanceringen af en Bitcoin-ETF. Som følge af dette steg Bitcoin-prisen for første gang siden januar 2022 til 47.000 dollars, mens Fear & Greed Index nåede et punkt på 74.

Bitcoin SV har et tæt forhold til Bitcoin, da det er en fork (hard fork) af denne kryptovaluta. Projektet blev startet af Calvin Wright, som længe har hævdet at være Satoshi Nakamoto. I de fleste tilfælde bevæger priserne på BSV og andre Bitcoin-forskelle som Ravencoin og Bitcoin Cash sig parallelt. I dette tilfælde kunne argumentet endda være, at nogle virksomheder kan ansøge om en ETF for Bitcoin SV, hvis SEC godkender en Bitcoin-ETF.

Også prisen på Stacks er steget, da denne kryptovaluta også har en korrelation med Bitcoin. Det er specifikt et Layer-2-netværk, der muliggør hurtigere transaktioner til lavere omkostninger, som vi skrev om sidste uge. Dette netværk og dets native token STX drager fordel af prisstigninger på Bitcoin.

På grund af den stigende Bitcoin-pris bliver der mere og mere interesse fra udviklere for at udvikle løsninger til dette. Et eksempel herpå er Bitcoin Ordinals: I de seneste måneder har disse NFT’er oplevet en betydelig stigning i popularitet.

Også Internet Computer drager fordel af sin forbindelse til Bitcoin. Netværket har integrationsværktøjer, der muliggør oprettelsen af smarte kontrakter for BTC, hvilket oprindeligt ikke var muligt med Bitcoin. Dette gør det muligt at bruge og handle Bitcoin-token-afbildninger på platforme som ICDex, Funded og OpenChat.

Samlet set kan det siges, at priserne på STX, ICP og BSV stiger på grund af deres forbindelse med Bitcoin og den bedre markedssstemning omkring den digitale ledende valuta. Mandag så vi teknologitunge Nasdaq 100 Index stige med mere end 2%, mens S&P 500 og Dow Jones steg med henholdsvis 1,41% og 0,50%.

I samme tidsrum faldt prisen på råolie med over 4%, og også U.S. Dollar Index faldt. Dette er et tegn på, at investorerne har antaget en mere risikovillig holdning, i forbindelse med offentliggørelsen af nye amerikanske inflationsdata planlagt til torsdag.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version