Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Altcoins taber stort mens markedets likvidationer fortsætter – Altcoins Weekly Losses Grow as Market Liquidations Continue

Kommt jetzt der iShares Bitcoin Spot ETF von BlackRock?

Kryptokurver står over for markedsjusteringer få dage ind i 2024 på baggrund af flere faktorer, der spænder fra trader-klamme rapporter, et falsk spot Bitcoin (BTC) ETF-indlæg på sociale medier og andre faktorer.

On-chain data viser faldende aktivpriser i den anden uge af året, især omkring altcoins, hvor flere aktiver har oplevet et fald på over 10% i løbet af de sidste syv dage.

Solana (SOL), der havde en flyvende december, fortrængte midlertidigt BNB som den fjerde mest populære kryptovaluta efter stigning på over 60% inden for de sidste uger sidste måned.

Trods stigende metrikker i form af volumen på decentrale børser (DEX), faldt aktivet 10,64% i den sidste uge og 3% inden for de seneste 24 timer. Dog kan der stadig ses gevinster fra dens bullish drive i løbet af de sidste 30 dage med en vækst på 34%.

Ripple (XRP) forbliver i det røde felt med et tab på 11,59% den seneste uge og 1% inden for de sidste 24 timer. Selvom mønten registrerede indtægter i fjerde kvartal af 2023, ligger den stadig omkring et fald på 10% inden for de sidste 30 dage.

På den anden side har BNB opnået en langt bedre præstation i den sidste måned, da den genvandt sin fjerdeplads efter markedsandel. Aktivet er steget med 24% inden for de sidste 30 dage, mens Binance spotvolumener er steget på baggrund af fornyet institutionel investering på markedet og da aktiver kravlede ud af vanskelighederne.

Kryptovalutaerne Cardano og Avalanche befinder sig på lige fod. Cardano (ADA) og Avalanche (AVAX) har oplevet større tab på henholdsvis 18,33% og 16,47%, mens bredere afviklinger fortsatte.

Cardanos tal er vokset med lidt større institutprodukter, da nye investorer dryppede ind. Dens udviklingsvej tiltrak også flere brugere, mens fællesskabet fordoblede indsatsen for at gøre mønten til ETH-dræberen, da den førende altcoin kæmpede på det institutionelle front.

Avalanche havde en massiv opstigning i 2023 på baggrund af en drive inden for tokenisering af real-world aktiver, der så flere traditionelle institutioner vedtage netværket for at samarbejde om relaterede bestræbelser.

Mens afviklinger fortsætter på tværs af markedet, er Ethereum den eneste altcoin rangeret i top 20 efter markedsværdi, der holder fast i en gevinst over de sidste syv dage. Til pressetid handles Ethereum til $2,405, en gevinst på 5% inden for de sidste 24 timer og en lille stigning på 1,2% i de sidste syv dage. Ethereum har også set stigende værdier i sine institutionelle produkter, da mønten noterede $30 millioner i tilstrømninger i den første uge af året og fortsatte sin vendepunkt i december.

Ifølge de fleste kommentatorer er årsagerne til de massive afviklinger oprindeligt forbundet med Matrixport-rapporten om, at BTC ETF-ansøgninger vil blive afvist i januar, og afviklinger omkring Securities and Exchange Commissions (SEC) X (Twitter) konto hacket, der førte til en falsk post om en ETF-godkendelse.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version