Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Alvorlige anklager om skattesvig mod Roger Ver, tidligere kendt som ‘Bitcoin Jesus’

Kommt jetzt der iShares Bitcoin Spot ETF von BlackRock?

Bitcoin falder med 1,25% under den asiatiske session og handles til $57.520, hvilket er under det vigtige niveau på $59.328. Dette tyder på en forsigtig, bearish outlook for cryptocurrencyen, baseret på nøglemodstand og støtteniveauer, der kan diktere Bitcoin-prisudsigten.

Roger Ver, tidligere kendt som “Bitcoin Jesus”, står over for anklager om skattesvindel fra det amerikanske Justitsministerium (DOJ) for påstået at undgå skatter. Anklagerne vedrører handlinger i 2017, hvor Ver angiveligt solgte titusinder af bitcoins og akkumulerede ca. $240 millioner.

På trods af hans eksil skulle Ver stadig angiveligt have erklæret sin indkomst og betalt skat af overskuddet fra amerikanske enheder. Anklagerne inkluderer manglende indsendelse af skatteopgørelser og manglende betaling af skatter på kapitalgevinster fra salg af aktiver efter at have opgivet sit amerikanske statsborgerskab.

Federal Reserve besluttede at holde rentesatserne uændrede for at reducere pengetilførslen og potentielt øge renten for at kontrollere økonomisk inflation. Fra juni 2024 planlægger Fed at reducere sit kvantitative stramningsprogram, hvilket resulterede i fald i amerikanske statsobligationers renter.

Jamie Dimon, administrerende direktør i JPMorgan Chase, udtrykte bekymring over størrelsen af stramningsprogrammet og dets potentielle indvirkninger, idet det tidligere har skabt likviditetsproblemer i banksektoren. Storstramningsprogrammer kan medføre komplekse virkninger og potentielle risici.

Teknisk analyse af Bitcoin viser en pris på $57.520 og en nedadgående tendens med nøglemodstandsniveauer ved $61.698, $64.649 og $67.065 samt støtteniveauer ved $56.624, $55.054 og $52.995. Indikatorerne signalerer potentielt fortsat nedadgående momentum medmindre Bitcoin kan holde sig over $59.328.

99Bitcoins tilbyder en presale af tokens til en lav pris med mulighed for betydelige afkast, samtidig med at de giver adgang til eksklusivt indhold og fællesskabsfordele. Tiden er knap, da prisen på tokens forventes at stige snart, så investorer opfordres til at handle hurtigt og drage fordel af staking mulighederne. Husk, at cryptocurrency er en højrisiko investering og denne artikel er kun til informativt brug.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version