Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Analyse: Kann Cardano (ADA) jemals die verlorene $1-Marke zurückgewinnen?

Könnte ASIC sein Miner Signale signalisieren einen bevorstehenden Krypto-Anstieg?

Cardano og dens nuværende tilstand

Cardano har haft en udfordrende tid på markedet, da den kæmper for at bevare sin position over 60 cent, efter at den næsten nåede 70 cent. I denne artikel vil vi undersøge, hvad der sker med denne mønt, og om den har potentiale til nogensinde at erobre det $1-territorium tilbage, som den mistede for over et år siden.

### Cardano nu

Ved handel ved midnat onsdag har Cardano mistet 3 % af sin værdi på 24-timers diagrammet og nået 60 cent. I løbet af denne periode nåede ADA et lavpunkt på 58 cent og et højdepunkt på 62 cent. Dette placerer den samlede markedsandel for de cirkulerende aktier på $35,36 milliarder på $21,49 milliarder. I denne periode har handelsvolumen steget med 35 %, da 825,82 ADA blev handlet mellem tegnebøger og kryptobørser.

På trods af sin lidt fade status i løbet af juleferien har Cardano stadig udviklet sig godt på de bredere diagrammer. ADA er steget med 5 % i løbet af ugen og en imponerende 57 % i løbet af måneden. På årsbasis har mønten opnået en gevinst på 129 %. Dog er tallene stadig 80 % væk fra ADAs all-time high på $3,10 i september 2021.

### En afgørende fase

Selvom der ikke har været markante bevægelser fra Cardano under juleferien, hævder analytikere, at dens pris snart kan stige markant. ADA har dannet en stærk base omkring 60-cent området, og dens kurs bevæger sig mellem 30-dages og 200-dages Exponential Moving Average (EMA).

Da afstanden mellem modstande og støtter formindskes, tegner der sig nu et bullish flag af. Det er muligt, at prisen vil bevæge sig omkring $0,61 i løbet af ugen og stige mod $0,70 ved udgangen af året.

Selvom det vil være et positivt skridt, er der stadig lang vej igen for at erobre $1-marken. Det kan dog ændre sig, hvis Cardano har større annonceringer på vej ind i 2024. Men teamet bag blokken har allerede offentliggjort deres årsberetning den 15. december, så forventningerne bør holdes i ave.

Baseret på opdateringer fra den kommende version 9.0 af Cardano har blokken lanceret 153 projekter og huser 9,17 millioner native tokens.

En anden interessant faktor er, hvilken indflydelse den nuværende Bitcoin (BTC) Exchange Traded Fund (ETF)-saga i USA vil have.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Exit mobile version