Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Analyse: Top 10 krypto børser oplever faldende handelsvolumen på 16%

Goldman Sachs Analysis: Ethereum's Path to Scalability

Artiklen handler om den seneste rapport fra cryptocurrency rating- og forskningsfirmaet TokenInsight, som afslører, at den samlede handelsvolumen på de ti største kryptobørser i 2023 nåede et astronomisk beløb på $34,26 billioner. Dette repræsenterer en nedgang på 16% i forhold til det foregående år.

### Binance Fastholdt Toppositionen Trods Sagsanlæg
Binance, en af verdens førende kryptobørser, fastholdt sin position som den førende børs på trods af sagsanlæg og regulatoriske udfordringer. Rapporten fremhævede en let tilbagegang i Binance’s markedsandel, der faldt fra 54,2% til 48,7% i løbet af året. Denne nedgang på mere end 5% blev tilskrevet regulatoriske hændelser og ophøret af Binances nulgebyrs Bitcoin-event i marts.

Rapporten belyste også de ændrende dynamikker inden for kryptobørsmarkedet. Udvekslinger som OKX og Bybit opsteg som modtagere og oplevede en markant stigning i markedsandelen – henholdsvis 4,3% og 2,2%.

### Markedsopsving og Indflydelsesrige Faktorer
TokenInsights rapport skitserede kryptomarkedets trajectorium i løbet af 2023. Branchen stod over for en udfordrende start med et desperat bjørnemarked fra midten af 2022 til begyndelsen af ​​2023. Dog fungerede en række positive begivenheder som katalysatorer for markedets opsving, herunder færdiggørelsen af ​​Ethereum Shapella-opgraderingen, lanceringen af ​​BRC-20 Ordinal, og BlackRocks indsendelse af en ansøgning om en Bitcoin spot ETF.

### Bitcoins Rutsjebanetur og Positive Katalysatorer
Rapporten detaljerede udsvingene i Bitcoins pris og handelsvolumen og pegede på en hastig stigning fra $50 milliarder til næsten $150 milliarder inden for en måned. Toppen af det daglige handelsvolumen i første kvartal fandt sted den 14. marts, samtidig med en 16,6% stigning i Bitcoins pris inden for 24 timer. Efterfølgende stabilitet i andet og tredje kvartal, sammen med positive nyheder, herunder den vellykkede Ethereum Shapella-opgradering og BlackRocks ETF-ansøgning, inspirerede tillid og sendte kortvarigt Bitcoins pris over $30.000 i slutningen af juni.

Selv efter Binances udfordringer, herunder en retssag og dets administrerende direktørs afgang, demonstrerede børsen bemærkelsesværdig modstandskraft. Selv efter at være faldet til en 32% markedsandel i november, reboundede den hurtigt, stabiliserede sig omkring 48% ved udgangen af året. Denne stabilitet, kombineret med fraværet af regulatoriske anklager vedrørende aktivsikkerhed, signalerede fortsat tillid fra markedet og brugere i Binance.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version