AnalyseBitcoinEthereumRipple

Analytikere advarer: Er Krypto Rallye for Bitcoin og Ethereum overdrevet?

Bitcoin Rallyen – Er den overvurderet?

På Kryptomarkedet har der været en fremherskende optimisme, og Bitcoin har nået det ene års højdepunkt efter det andet. Men ifølge analytikere hos den amerikanske storbank JPMorgan er denne Krypto Rally overvurderet, og de præsenterer argumenter, som investorer bør være opmærksomme på.

Udsigterne til Bitcoin ETF’er

Det er udsigten til Bitcoin ETF’er, der har udløst optimismen på Kryptomarkedet. Men JPMorgan mener, at selv hvis Bitcoin ETF’er bliver en realitet, vil kapitaltilstrømningen sandsynligvis være meget lavere end forventet. Analysatorerne forventer i stedet omfordeling af kryptoporteføljer, f.eks. fra aktier hos Bitcoin-minere til ETF’er. De henviser også til allerede eksisterende Bitcoin ETF’er i Europa og Canada, som langt fra har tiltrukket så meget kapital som optimisterne forudsagde.

SEC’s indflydelse

Den mægtige amerikanske børsmyndighed, SEC, har lidt smertefulde retslige nederlag mod Ripple (XRP) og formueforvalteren Grayscale for Bitcoin ETF’er. Men JPMorgan advarer imod at antage, at SEC nu vil sætte færre regler for Bitcoin og andre kryptovalutaer. Tværtimod bør man forvente, at SEC fortsat vil gribe hårdt ind i kryptoindustrien, hvilket er i tråd med beslutningstagere i amerikansk politik, hvor det milliardstore sammenbrud af kryptobørsen FTX stadig er frisk i erindring.

Effekterne af Bitcoin Halvings

JPMorgan peger på det kommende Bitcoin-halvering i april 2024 som en anden årsag til BTC Rallyen. Men de påpeger, at mulige effekter af Bitcoin-halvering allerede er indregnet. Begivenheden er forudsigelig og ikke længere insider-viden.

Konklusion: Er optimismen om Bitcoin og Co. overvurderet?

Selv i maj havde JPMorgan nævnt et kursmål for Bitcoin på 45.000 dollars, og i øjeblikket ligger BTC omkring 36.000 dollars. Selv i den store bank er der altså forskellige synspunkter blandt analytikerne om, hvor vejen for Bitcoin og Co. fører hen i de kommende måneder. Dette er velkomment, fordi sådanne krypto-prognoser giver investorer stof til eftertanke, men ingen garanti. Hverken særligt optimistiske eller pessimistiske prognoser ændrer på det faktum. De tiltrækker opmærksomhed, men giver typisk kun mening, når de kombineres for at finpudse ens Bitcoin-investeringsstrategier.

Top  Er det værste for bitcoin overstået? Seneste markedstegn tyder på det

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button