BitcoinRegulationRegulierung

Anonym Spender steuert über 8 BTC bei: Finanzielle Unterstützung für Julian Assange ermöglicht Rückkehr nach Australien

Julian Assange får finansiel støtte til at vende tilbage til Australien

Finansiel støtte til Julian Assange

Julian Assange, grundlæggeren af WikiLeaks, har modtaget betydelig økonomisk støtte til sin tilbagevenden til Australien efter enighed med de amerikanske myndigheder.

Støtteindsamling af Stella

Assanges kone, Stella, opfordrede til donationer for at betale en gæld på $520.000 til den australske regering for charterflyvninger.

Generøs donation

En anonym donator bidrog med over 8 BTC (ca. $500.000), dækker dermed størstedelen af de nødvendige midler. Yderligere donationer i fiat-valuta har indbragt over £300.000 ($380.000).

Rolle af Bitcoin

Stella forklarede, at charterflyvningerne var nødvendige, da Assange ikke kunne bruge kommercielle flyselskaber til at rejse til Saipan og derefter til Australien. Assange forventes at møde op til en retssag i Saipan som en del af enigheden med retten.

Fremtidige planer

Takket være den økonomiske støtte, især den store Bitcoin-donation, er det sandsynligt, at Assange vil kunne betale sin gæld, inden han ankommer til Australien.

Bitcoin’s vigtige rolle

Denne situation understreger Bitcoins rolle i at muliggøre hurtig, omfattende støtte til højt profilerede anliggender. Efter retsmødet i Saipan vil Assange rejse til Canberra og bringe en afslutning på en langstrakt retssag.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Mangelnde Kompromissbereitschaft des Weißen Hauses verhindert parteiübergreifende Einigung über Stablecoin-Regulierung

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button