Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Arbitrum und Optimismus erleben Rückgang des TVL: Wie wirkt sich das auf das Netzwerkvolumen aus?

Alles klar für 40.000 Dollar? Bitcoin zeigt wenig On-Chain Widerstand voraus

## Arbitrum og Optimismus TVL-trend

### Arbitrum og Optimismus ser en reduktion i TVL

En analyse af L2-Beats-Charts viser, at Arbitrum og Optimismus har oplevet et fald i deres Total Value Locked (TVL) inden for de sidste 24 timer. Arbitrums TVL faldt med næsten 9 %, mens Optimismus’ TVL faldt med over 12 %. På trods af disse fald, forbliver de stadig de førende L2-platforme med en TVL-dominans på henholdsvis over 49 % og 25 %.

### Volumenudsvingene daler

Grafen for Arbitrums volumen på DefiLlama viser, at der tidligere var en markant stigning i volumen, men det er siden faldet til omkring 542 millioner dollars. En lignende tendens ses for Optimismus, hvor volumen også er faldet fra omkring 184 millioner dollars til 48 millioner dollars. Disse fald i volumen indikerer en reduceret transaktionsaktivitet på begge netværk.

### ARB- og OP-kurser falder

På daglig basis viser diagrammerne for Arbitrum en kortvarig stigning den 24. januar, men nu er det vendt tilbage til fald med en nedgang på over 4 %. Prisen for ARB ligger på cirka 1,6 dollars. På den anden side viser alle nøgletal for Optimismus en nedadgående tendens, hvor prisen ligger på omkring 2,7 dollars og er faldet med 2,7 %. Derudover indikerer RSI og MACD en bearish stemning for Optimismus.

Realistisk eller ej, her er ARBs markedskapitalisering i BTC.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version