Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

ARK Invest Dumps Entire Grayscale Bitcoin Trust Holdings and Continues to Sell Coinbase Shares

Analyst Dave the Wave erwartet neue Höchststände

Cathie Wood’s Ark Invest afhændede angiveligt hele sin beholdning af Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), efter en nylig tendens til afhændelse. Tidligere på måneden likviderede forvaltningsselskabet næsten $45 millioner i GBTC-aktier og over $150 millioner i Coinbase-aktier.

Ifølge Bloomberg-analytikeren Eric Balchunas blev halvdelen af provenuet fra GBTC-afviklingen, svarende til en betydelig sum på $100 millioner, brugt til at købe Bitcoin Futures ETF BITO.

Samtidig solgte Ark Invest 148.885 Coinbase-aktier til en værdi af $27,5 millioner gennem sin ARK Next Generation Internet ETF (ARKW). Disse strategiske manøvrer kommer på et tidspunkt, hvor der spekuleres på, at Securities and Exchange Commission (SEC) vil godkende den spot-handelsbaserede Bitcoin ETF inden 10. januar 2024.

I takt med at de bredere finansmarkeder gør sig klar til en potentiel ETF-godkendelse, overvåger branchens eksperter nøje kryptoaktiernes præstationer op til fristen. Ark Invests nylige porteføljejusteringer kan ses som et proaktivt skridt for at positionere sig favorabelt før en potentiel markedsændring eller som en sikkerhed mod markedsrettelser.

Cathie Wood, grundlægger og administrerende direktør for Ark Invest, forbliver optimistisk med hensyn til SEC’s godkendelse af den spot-handelsbaserede Bitcoin ETF og henviser til opmuntrende diskussioner og positive samtaler med reguleringsmyndighederne. Wood mener, at en godkendelse af en spot ETF kunne fremkalde øget institutionel investering i Bitcoin.

I kølvandet på disse strategiske manøvrer understregede Wood, at den seneste afhændelse af Coinbase-aktier var en del af en bredere porteføljejusteringsstrategi. Mens Ark Invest fortsætter med at omrokere sine beholdninger, afventer branchen med spænding yderligere udviklinger i det dynamiske landskab for kryptoinvesteringer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version