Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ark Invest justerer sin portefølje ved at købe aktier i Jack Dorsey’s Block Inc og sælge dele af sine beholdninger i Grayscale Bitcoin Trust.

Goldman Sachs Analysis: Ethereum's Path to Scalability

Ark Invest køber aktier i Jack Dorseys Block Inc og reducerer sin beholdning af Grayscale Bitcoin Trust

Ark Invest, ledet af Cathie Wood, har justeret sin portefølje ved at købe aktier i Jack Dorseys Block Inc og sælge en del af sine beholdninger i Grayscale Bitcoin Trust.

Ark’s køb, der involverer deres flagskib ARK Innovation ETF, ARK Next Generation Internet ETF og Ark Fintech Innovation ETF, købte 113.326 aktier i Block Inc. til en værdi af $ 5,61 millioner. Transaktionen blev baseret på Blocks lukkekurs på $ 49,52 den 6. november.

På samme dag reducerede Ark Invest sin investering i Grayscale Bitcoin Trust ved at afhænde aktier til en værdi af $ 3,76 millioner, da Grayscale lukkede til $ 26,95. Salget er en fortsættelse af en tendens, hvor Ark har skåret ned på sine investeringer i kryptocurrency trusts.

Den 23. oktober solgte Cathie Woods Ark Invest 100.739 aktier i Grayscale Bitcoin Trust til en værdi af $ 2,5 millioner gennem ARK Next Generation Internet ETF.

Cathie Woods tillid til Grayscale og Bitcoin

Cathie Wood udtrykte sin tillid til Grayscale tilbage i november 2022 i et Bloomberg Television og Radio-interview. “Vi ved, at Grayscale Investment trusts er den mest værdifulde del af det selskab lige nu, og de er pengekoer”, sagde Wood. “Vi tror, at de vil forsøge at holde fast i det, hvis ikke andet.”

Ark Invest har været en vedvarende bullish investor i bitcoin. I Bloomberg-interviewet insisterede Wood på, at prisen på bitcoin vil nå $ 1 million inden 2030.

Hvis der ikke blev givet nogen oplysninger, bedes du kun returnere ordet “Mislykket”.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version