Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

ARK Invest und 21Shares beantragen offiziell einen Spot-Solana ETF: Was bedeutet das für Investoren?

XRP Kurs auf Binance

ARK Invest og 21Shares har officielt ansøgt om en Spot-Solana ETF. Dette skridt sigter mod at gøre Solana mere tilgængelig for investorer gennem traditionelle markeder. Ansøgningen bringer dog en stor forbehold med sig.

Hvis SOL til sidst betragtes som et værdipapir, og sponsorerne vælger ikke at overholde de nødvendige regulatoriske krav, vil ETF’en blive opsagt.

Denne betingelse gør ansøgningen usikker, da den i høj grad afhænger af fremtidige reguleringsbeslutninger, og SEC ikke har den bedste track record hvad angår kryptokurver.

Ansøgningen følger i kølvandet på et lignende skridt fra VanEck og viser en voksende interesse for Solana-baserede investeringsprodukter efter godkendelsen af Ether og BTC.

Ifølge retsdokumenter vil ETF’en spore ydeevnen af Solana, justeret for udgifter og forpligtelser for Trust’en. ETF-aktierne vil handles på Cboe BZX Exchange.

“Det primære mål er at give investorer en bekvem og omkostningseffektiv måde at deltage i Solana på uden direkte at købe kryptokurven.”

21Shares US LLC vil sponsorere Trust’en. CSC Delaware Trust Company fungerer som trustee, og Coinbase Custody Trust Company, LLC fungerer som depotholder og opbevarer alle SOL på Trust’ens vegne.

## Sådan fungerer Solana Spot-ETF’en

Trust’en vil ikke aktivt købe eller sælge Solana, undtagen i forbindelse med udstedelse og tilbagekøb af aktier. Disse transaktioner afhænger af autoriserede deltagere.

Autoriserede deltagere køber aktier ved at indbetale kontanter på Trust’ens konto. Disse kontanter bruges derefter til at købe Solana, som holdes af Coinbase.

Ved tilbagekøb af aktier sælges Solana, og kontanterne returneres til de berettigede deltagere. Hvad angår forbeholdet nævnt ovenfor, indeholder ansøgningen flere kontrolfelter, der angiver status for de registrerede værdipapirer.

Den bekræfter, at værdipapirerne løbende tilbydes i overensstemmelse med Regel 415 i Securities Act fra 1933. Det drejer sig dog ikke om ekstra værdipapirer i henhold til Regel 462(b) eller efterfølgende ændringer i henhold til Regel 462(c) eller 462(d).

Trust’ens registreringserklæring forbliver gyldig indtil videre eller indtil Securities and Exchange Commission (SEC) træffer en anden beslutning.

Denne fleksibilitet muliggør, at Trust’en kan udskyde datoen for sin ikrafttræden efter behov, så den har tid til at tilpasse sig eventuelle ændringer i reguleringen.

I ansøgningen klassificeres registranten også som ikke-akselereret indsender, som en mindre rapporterende virksomhed og som en vækstvirksomhed i vækst.

Denne klassificering giver Trust’en fordele ved at have reducerede rapporteringsforpligtelser og længere overgangsfrister for nye eller reviderede regnskabsstandarder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version