Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ark Invest Viser Vejen for Bitcoin til at Ramme $2.3M – Hvordan?

Bis 2025 wird der Bitcoin-Preis voraussichtlich auf 150.000 US-Dollar steigen

Ark Invest’s Big Ideas rapport for 2024 sætter fokus på Bitcoin’s potentiale for at nå $2.3 millioner. Ifølge rapporten ville en optimal investeringsstrategi have været at investere 0.5% af ens portefølje i Bitcoin, hvilket ville have resulteret i de bedste afkast over 5 år. Derudover, at have ca. 4.8% investeret i Bitcoin ville også have resulteret i en god afkast.

Rapporten antydede også, at en mere aggressiv tilgang, hvor ca. 19.4% af porteføljen blev investeret i Bitcoin, ville have været den optimale løsning i 2023. Ark Invest fremhævede, at hvis en større del af de globale investerbare aktiver på $250 billioner blev investeret i Bitcoin, kunne det have en enorm indvirkning på prisen.

Ifølge rapporten kunne en global investering på bare 1% i Bitcoin føre til en pris på $120.000, mens en investering på 19.4% kunne få prisen til at skyde i vejret til $2.3 millioner.

Rapporten fremhævede også, at Bitcoin i 2023 har haft en betydelig stigning på 155%. Ark Invest noterede forskellige begivenheder, herunder rekordhøje Bitcoin-transaktioner og Ripple’s retlige sejr mod SEC.

Cathie Wood, administrerende direktør for Ark Invest, har gentagne gange udtrykt sin begejstring for Bitcoin og har kaldt det en af de vigtigste investeringer i vores levetid. Hun mener, at Bitcoin er den største af alle kryptoideer og ser det som en pålidelig aktivklasse under markedsuro.

Alt i alt antyder Ark Invests Big Ideas rapport for 2024, at Bitcoin har et enormt potentiale, og at det fortsat kan være en sikker investering, selv under urolige markedsforhold.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version