AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Ark Invest’s Cathie Wood: SEC Chief’s Political Ambitions Could Delay Bitcoin ETF Approval

US Securities and Exchange Commission (SEC) Stands Firm Against Crypto ETF

Det amerikanske værdipapir- og børsudvalg (SEC) forbliver urokkeligt midt i stigende interesse for en Bitcoin spot exchange-traded fund (ETF), og Ark Invests Cathie Wood mener, at hun muligvis har identificeret årsagen.

Under en særlig optræden på CNBC’s Squawk Box tidligere i dag sagde den erfarne investor og grundlægger af en af de største amerikanske kapitalforvaltningsfirmaer, at SEC-chefens politiske drømme måske vil være en stor hindring for godkendelsen af en Bitcoin spot ETF.

Ifølge Wood er der voksende “spekulation” omkring Genslers hensigt om at blive finansminister. På den baggrund kunne en Bitcoin spot ETF yderligere komplicere hans ambitioner.

“Hvad laver finansministeren? Det er meget fokuseret på dollaren,” tilføjede hun.

Woods spekulationer skyldes, at Gary Gensler kommer fra en rig krypto-baggrund.

Før han overtog tøjlerne i den øverste amerikanske reguleringsmyndighed, var Gensler professor i krypto og blockchain på Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Wood hævder, at hans dybe branchekendskab modsiger hans afvisning af at godkende en Bitcoin spot ETF i løbet af hans toårige embedsperiode.

Gensler har nævnt markedsmisbrug af kryptokurver som Bitcoin som en af de mange årsager til regeringsorganets tilbageholdenhed. Wood bestrider dog dette.

Ifølge hende er Bitcoin et decentraliseret og transparent netværk, og alle transaktioner kan nemt spores på det, hvilket gør det meget usandsynligt, at markedsmisbrug vil blive udført med succes.

Kørende på distribueret hovedbogsteknologi (DLT) er kryptokurver som Bitcoin kendt for at være offentligt synlige. De er også uforanderlige, hvilket gør det svært at ændre transaktioner, når de er godkendt af en gruppe distribuerede minearbejdere.

Top  Bitcoin Cash (BCH) Stræber efter at nå $200 Marken trods Bekymringer om Børsnotering og Prisprognoser

Crypto Market Could Hit $25 Trillion in Market Valuation

Arks Invest har været en af de stærkeste tilhængere af krypto-tjenester, der rammer de traditionelle finansielle markeder i de seneste par år.

Virksomheden har også indgivet en interesse i en Bitcoin spot ETF til SEC i håb om at få godkendelse fra den øverste amerikanske myndighed.

BlackRock, der har 11 billioner dollars under forvaltning, er også med i denne jagt og bliver mere og mere sikker på, at godkendelse af en Bitcoin spot ETF kan ske allerede i januar 2024.

Andre store aktører, herunder Fidelity, Grayscale, WisdomTree og andre, søger også godkendelse fra SEC.

Wood mener, at denne fælles interesse for den øverste kryptovaluta kunne udløse en betydelig opadgående tendens i Bitcoins pris og det bredere kryptomarked.

I sine forudsigelser for de næste syv år sagde Wood, at kryptomarkedet kan transcendere sin nuværende markedsværdi på 1 billion dollar og nå 25 billioner dollar inden 2030.

Hun hævder, at godkendelse af en Bitcoin spot ETF nemt kunne føre til en tilstrømning af likviditet fra flere traditionelle investorer, der i høj grad har holdt sig tilbage på grund af manglende regulatorisk klarhed fra den amerikanske regering.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button