Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Arthur Hayes forudsiger en massiv korrektion i Bitcoin-prisen

Bitcoin Price Prediction as Weekend Trading Volume Pushes Past $10 Billion – Here are Key Levels to Watch

Arthur Hayes forudser en massiv nedgang i Bitcoins pris

BitMEX medstifter Arthur Hayes har forudset en massiv korrektion i Bitcoins pris, med forventninger om et fald på mellem 20% til 30% i begyndelsen af marts.

Hayes præsenterede sit synspunkt i en detaljeret post, hvor han advarede handlende i den igangværende kryptobølge. Han forventer en potentiel hård korrektion i marts og forbereder sig på det, han betegner som en “voldsom udrensning”, der vil påvirke krypto-investorer, der måske betragtes som “turister” på markedet.

Arthur Hayes skrev:

“Jeg forventer, at Bitcoin vil opleve en sund 20% til 30% korrektion fra det niveau, det har nået inden starten af marts. Udrensningen kan være endnu mere alvorlig, hvis en række børsnoterede amerikanske spot-bitcoin-ETF’er allerede er begyndt at handle.”

Den erfarne kryptoindustri-professionelle forudsagde desuden, at Bitcoin kunne opleve en 30% til 40% korrektion, hvis forventningen om massive fiat-indstrømninger i Bitcoin ETF’er fik prisen på kryptovalutaen til at stige over $60.000 og tæt på dens 2021 rekordhøje på $70.000.

Hayes fremhævede tre centrale variabler, der kolliderer i marts og kan påvirke det krypto-marked:

### Tilbagekøbsaftale (RRP) Balance Nedgang
Hayes understregede vigtigheden af at overvåge RRP-balancen og antydede, at hvis den nærmer sig nul, kan markedet opleve et fald. Han knyttede nedgangen i RRP-balancen til likviditetsinjektion og behovet for alternative kilder for at opretholde markedets momentum.

### Bank Term Funding Program (BTFP) Fornyelse
Beslutningen om at forny BTFP den 12. marts bliver afgørende, med implikationer for banker, der søger likviditet til bytte med amerikanske statspapirer. Hayes forudsagde en potentiel ikke-fornyelse på grund af det kommende valgår.

### Forventet Føderal Reserve Rentesænkning
FED’s møde den 20. marts kan resultere i dens første rentesænkning siden 2021. Hayes analyserede afhængigheden af disse variabler og antydede, at rækkens hændelser ville påvirke markedets antagelse om fremtidig dollarslikviditet fra FED og det amerikanske finansministerium.

## Arthur Hayes forventer, at tingene vil være tilbage på sporet inden udgangen af marts

Hayes bemærkede, at disse variabler er afhængige af hinanden, og deres rækkefølge betyder noget for markedets opfattelse. Han understregede behovet for at tildele sandsynligheder til forskellige scenarier og forvente markedets reaktioner.

Med-stifteren konkluderede ved at skitsere sine taktiske handelsbeslutninger, herunder den potentielle brug af Bitcoin-puts som en hedge mod den forventede korrektion. Hayes advarede imod yderligere risiko i denne periode, med hensyn til usikkerheden omkring de identificerede afgørelsespunkter i marts.

BitMEX medstifter forbliver optimistisk på lang sigt og forventer, at tingene vil være tilbage på sporet inden udgangen af marts.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version