AnalyseBitcoinEthereum

Arthur Hayes’ skarpe kritik og strategi: Bitcoin, kryptokurrency og big tech som fremtidens investeringer.

I sit seneste essay har Arthur Hayes, medstifter af BitMEX, præsenteret sin investeringsstrategi i det nuværende globale økonomiske landskab og fokuseret på potentialet for Bitcoin, kryptovalutaer, Big Tech og de traditionelle finansmarkeder.

Kritik af traditionelle investeringsstrategier

Hayes indleder med en direkte kritik af traditionelle investeringsstrategier, især køb af langsigtede obligationer i det nuværende økonomiske klima. Han fastslår klart: “Det dummeste man kan gøre, er at købe langsigtede obligationer med en køb-og-behold mentalitet.” Ifølge Hayes er de forbundet med betydelige risici, især når likviditetsforholdene ændrer sig.

Intelligente investeringsstrategier

Når han skifter til mere intelligente investeringsmetoder, anerkender Hayes brugen af belåning af kortsigtede gæld som et eksempel med Stan Druckenmiller. Han påpeger, at Druckenmiller har indgået Mega-Long-statsobligationer med en løbetid på to år, og kommenterer, at ikke alle har modet til at forstå denne type handel. Hayes argumenterer også for, at en handel, der er lidt bedre end den gennemsnitlige smarte handel, indebærer at indtage lange positioner i store teknologivirksomheder, især dem med fokus på kunstig intelligens.

Den klogeste handel ifølge Hayes er dog at have en lang position i kryptovalutaer, som i forhold til stigningen i centralbankbalancerne klart har overgået andre aktiver. Han præsenterer en graf, der sammenligner præstationen af Bitcoin, Nasdaq 100, S&P 500 og guld med Federal Reserves balance siden marts 2020, og fremhæver det bemærkelsesværdige vækst af Bitcoin.

Fokus på Bitcoin og kryptovalutaer

Hayes identificerer Bitcoin som det primære investeringsmål og beskriver det som “penge og kun penge”. Efter Bitcoin påpeger han, at Ethereum er råvaren, der driver Ethereum-netværket. Han kategoriserer andre kryptovalutaer som “Shitcoins” og betragter alternative Layer-1-blockchains som Solana som overvurderede me-too-stykker af lort.

Top  Binance, verdens største kryptobørs, trues af retssager og står over for en usikker fremtid

Anvendelse af makroøkonomiske faktorer i investeringsbeslutninger

I forhold til sin investeringsstrategi i lyset af de nuværende økonomiske udsving forklarer Hayes, at han fokuserer på nettoudvsættelsesværdien minus Treasury General Account (TGA) for at måle markedslikviditeten, som påvirker hans beslutninger om salg af statsobligationer og køb af Bitcoin. Geopolitiske overvejelser, især de potentielle virkninger af konflikten mellem Hamas og Israel på oliepriserne og pengepolitikken, spiller også en rolle.

Hayes indrømmer, at Bitcoin i første omgang kan falde, hvis Iran bliver involveret i konflikten mellem Hamas og Israel, men han ser også en “køb-dykket” situation. Han kommenterer også den historiske kontekst af geopolitiske konflikter og udtrykker skepsis over for udsigterne til global fred.

Afsluttende bemærkninger

På tidspunktet for artiklens forfatning blev BTC handlet til $37.030. Det er stadig uklart, hvordan Hayes’ investeringsstrategi og synspunkter vil etablere sig i finansverdenen i de kommende måneder.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button