AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Athena Bitcoin vil integrere Lightning-netværket i deres crypto-ATM-flåde i El Salvador og udvide til hele Latinamerika.

Athena Bitcoin har annonceret planer om at integrere Lightning Network i sin krypto-ATM-flåde i El Salvador med en bredere ekspansion målrettet mod hele Latinamerika. I en pressemeddelelse den 7. november afslørede virksomheden, at den har aktiveret teknologien i samarbejde med Genesis Coin Inc. til al sin infrastruktur i landet og giver brugerne en hurtigere og generelt bedre oplevelse. Netværket vil blive integreret i 100 krypto-ATM’er inden for de næste to måneder med yderligere planer om at udvide tjenesten til flere lande.

Virksomheden driver Chivo ATM’er i El Salvador, landets officielle Bitcoin-tegnebog, og søger at være en førende inden for ATM-infrastruktur, da en ny markedsrapport fra Coin ATM Radar viser, at kun 3,7% af verdens digitale aktive ATM’er understøtter lightning. “Hundrede maskiner vil være Lightning Network-aktiverede ved udgangen af december 2023, og de resterende kiosker vil følge i første kvartal af 2024.”

Den eneste anden Athena-brandede maskine vil blive integreret med lightning-netværket i Q1 2024, få måneder efter denne udvikling. Som et pro-Bitcoin-land har El Salvador 215 krypto-ATM’er og forbliver afgørende for den globale opfattelse af teknologiens betydning globalt. Lightning-netværket er blevet hyldet som den perfekte lag 2-betalingsløsning på grund af sine hurtigere udbetalingsinitieringer samtidig med at gebyrerne holdes minimale.

El Salvadors voksende Bitcoin-initiativer

I folkemunde kendt som landet, der gjorde Bitcoin til et lovligt betalingsmiddel, fortsætter regeringen med at udvide web3-indsatsen til nye områder og er blevet rost for at bruge Bitcoin til at stabilisere økonomien. Distribuidora Morazán, den næststørste forbrugerfordelingskæde i El Salvador, er gået sammen med Bitcoin Beach Wallet for at acceptere den førende kryptovaluta fra over 40.000 handlende. Dette vil fremme forretningsforbindelser og få flere detailhandelsserviceudbydere om bord, mens regeringen udvider brugen af digitale aktiver i landet.

Top  Bitcoin Kurs versucht nach dem massiven Abverkauf an technischer Stabilisierung, jedoch belastet von negativem Newsflow

“Mens El Salvador integrerer krypto og blockchain i finans, uddannelse og politikdannelse, har kritikere presset blockchain-teknologi med Central Bank Digital Currencies (CBDC) som vejen frem.” Nayib Bukele, præsidenten for El Salvador, er med i kapløbet om genvalg, selvom kritikere siger, at han ikke er ment til at være forfatningsmæssigt kvalificeret til valg. Hans tilhængere og andre pro-Bitcoin-brugere foreslår, at andre lande efterligner præsidentens politikker med at omfavne digitale aktiver.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button