AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

AVAX prisanalyse: Som Avalanche kæmper sig ud af retracement-bevægelse, kan AVAX pris danne en anden rallyben?

Artiklen kunne se således ud:

Avalanche konfronterer retracement move, mens Bitcoin mining projekt rammer $4 millioner milepæl

Avalanche, en rival til Ethereum, kæmper mod en markant retracement move, mens AVAX-prisen falder som en sten, og samtidig har et under-the-radar Bitcoin mining-projekt hamret op til sin $4 millioner-milepæl.

AVAX Prisanalyse:

Selvom Avalanche kæmper med retracement, handles det for øjeblikket til en markedspris på $18,00 (en stigning på +11,91% på 24 timer). Opstigningen kommer, efter at AVAX-prisen faldt massivt med -18,75% i går, da prisen afviste uigennemtrængelig modstand omkring $20. Nu, mens det stiger, kæmper Avalanche-bullerne for at etablere et kraftigt konsolideringsniveau mellem $15,50 og $18, et område som dannede en stærk forsyningszone for 3 modstandstests tilbage i foråret 2023.

Lukker op for andet rally-ben?

På trods af bekymring for RSI, der viser betydelig bearish divergence på 71,72, taler MACD-indikatoren for bullish divergence på 0,54 – hvilket tyder på stærkt købetryk, der driver rallymomentet. Alt i alt ser AVAX-prisen ekstremt stærk ud her, med et meget tiltrængt retracement move, der hurtigt spises op for at etablere en sund konsolideringszone omkring historisk støtte, hvilket får AVAX til at være i en god position for et andet rally-ben, når den opstigende 20DMA indhenter den.

Den skjulte skønhed af Bitcoin Minetrix

I mellemtiden har Bitcoin mining-projektet Bitcoin Minetrix formået at rejse næsten $4 millioner. Bitcoin Minetrix tilbyder en attraktiv Staking APY på 1224%, hvilket giver brugerne mulighed for at købe, staking og se belønningerne akkumulere. Dette viser sig at være en reel mulighed for passiv indkomst i den kryptiske verden. Med deres automatiserede system er Bitcoin Minetrix’s tilgang ikke længere afhængig af høj indledende kapital eller komplicerede minedriftskontrakter.

Top  Top-performing ERC-20 Tokens on Uniswap - Which Shitcoins Are Surging and Should You Invest?

Baner vejen for decentralisering

Bitcoin mining er blevet til en milliardindustri, men også centraliseret med to mining pools, der repræsenterer 57,5% af Bitcoin-netværkets hashrate. Bitcoin Minetrix tilbyder cloud mining og giver almindelige investorer mulighed for at kræve deres del af kagen, samtidig med at de styrker Bitcoin’s netværkssikkerhed. Ved at købe BTCMTX-tokens i presale og stake dem, kan brugerne drage fordel af belønningerne fra Bitcoin mining.

Afsluttende tanker

Bitcoin Minetrix positionerer sig til at omdefinere Bitcoin-landskabet ved at tilbyde innovative metoder og stringent sikkerhed, samt det enorme potentiale i sin stake-to-mine-mekanisme. Dette gør det til en lukrativ mulighed for tidlige investorer.

Disclaimer: Krypto er en højrisiko-aktivklasse, og denne artikel tilbyder kun informationsmæssige formål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button