Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Baby Meme Coin Erupts +1,000% in Vietnamese Crypto Market, but Bitcoin Minetrix Presale Steals the Spotlight

Bitcoin (BTC)-Anstieg um 74 Prozent? Galaxy liefert Prognose für erstes Jahr nach Spot-ETF-Einführung

Baby Meme Coin oplever en eksplosiv vækst med en stigning på over 1.000% på DEX-markederne i løbet af natten. Trods denne pumpe er der dog et nyt Bitcoin-projekt, der stjæler interessen i et multimillion-dollar forsalg. De seneste uger har set en stor trend med eksplosive DEX-lancerede tokens, der har fået betydelig opmærksomhed, herunder de populære APX, SAMBO bot, OGGY, REFUND, XDOGE og IO.

Baby Meme Coins pludselige succes ser ud til at være drevet af stor interesse i det vietnamesiske kryptofællesskab, et marked der kun er overgået af Thailand med over 17% af landets befolkning, der engagerer sig i digitale aktiver. Tanken bag ‘baby’ -mønten er at åbne adgangen til meme-mønter for detailinvestorer i et land med en timeløn så lav som $0,67 USD i timen, dette forklarer også møntens lancering på BSC – med meget lave transaktionsgebyrer.

BabyMeme’s prisanalyse: Kan Baby Meme Coin flyve højt efter en stigning på over 1.000% i vietnamesisk krypto-pumpe? Efter den pludselige stigning og lokale tilbageslag handles BABYMEME i øjeblikket til en markedspris på $0,0000000000007718 (en ændring på +697% på 24 timer). Drevet af intet andet end meme-potentiale, oplevede BabyMeme en imponerende lancering den 6. november kl. 12:00 med 7 efterfølgende grønne timelys. Dette førte til en dramatisk stigning på 500% op til et vigtigt modstandsniveau på $0,0000000000007775.

Denne vanskelige psykologiske modstandsniveau fik prisen til at falde til konsolidering, da det vietnamesiske marked lukkede for natten. Dog, på trods af mindre lokale tilbageslag til lavere støtte på $0,000000000000555 i løbet af natten, steg prisen igen til at bryde modstanden fra dagen før på $0,0000000000007775. Dette udløste en prisstigning til en ny all-time high på $0,0000000000009030 omkring kl. 7 i morges den 7. november.

Nu hvor handlende igen tager profit, oplever BabyMeme endnu en lokal tilbagegang, hvor prisen kæmper for at holde sig over tidligere modstand ved $0,0000000000007775. En fortsættelse af denne stigning ser sandsynlig ud, med 1,49k ejere og $273k i semi-låst likviditet, der styrker DEX-markedets tillid. Købspresset er stadig stærkt og udgør 70% af BabyMemes transaktioner i løbet af de sidste 6 timer, hvilket tyder på fortsat interesse fra nye investorer. Med en markedsværdi på kun $1,61m ser udsigterne lovende ud, da lignende projekter ofte når op på en markedsværdi på $5m, BabyMeme kunne se op til en 4X overskud fra den aktuelle position.

Men mens det vietnamesiske marked skynder sig ind i den overkommelige stigning, graviterer smarte investorer mod en ny Bitcoin-mining-forsalg, der giver detailinvestorer mulighed for at få en del af Bitcoin-miningbelønninger før begivenheden halvering af Bitcoin i 2024.

Baby Meme Coin-alternativ? Bitcoin Minetrix Presale eksploderer med over $3,6m rejst. Dyk ned i den innovative verden af Bitcoin Minetrix og dets banebrydende stake-to-mine-system – mens den eksplosive forsalg har rejst over $3.611.982. Bitcoin Minetrix tilbyder en spændende 1224% Staking APY (Annual Percentage Yield), som giver brugerne mulighed for at købe, stake (investere) og se som belønningerne begynder at akkumulere. Den sande essens af passiv indkomst i kryptoverdenen har aldrig været mere tilgængelig.

Med Bitcoin Minetrix tilgangen er det ikke længere nødvendigt med en stor startkapital eller komplekse minedriftskontrakter. Bitcoin Minetrix har allerede rejst over $3,6m, og med kun to miningpools, der repræsenterer 57,5% af Bitcoin-netværkets hashrate, er Bitcoin Minetrix løsningen på problemerne med centralisering af minedrift for at sikre langvarig netværkssikkerhed. Bitcoin Minetrix giver kontrol og mulighed for at tjene på Bitcoin-cloudmining uden behov for dyrt minedriftsudstyr eller teknisk forståelse.

For at sikre sikkerheden opbevares Bitcoin Minetrix på Ethereum blockchain, hvilket eliminerer risikoen ved eksterne minedriftspools og potentielt svindelagtige cloud mining-tjenester. Bitcoin Minetrix blev skabt for at fremme decentralisering og omfordele minedriftsgevinster fra store virksomheder til individuelle detailinvestorer gennem deres stake-to-mine-system. Den kommende halvering af Bitcoin kan virke truende for minearbejdere på grund af reducerede blokbelønninger, men historisk set har sådanne begivenheder fået Bitcoin’s værdi til at stige.

Det igangværende BTCMTX forsalg har allerede vakt betydelig interesse med over $3,6m rejst mod det $3,38m mål. Som tidlig investor har man en unik chance for at være med i spidsen for denne stake-to-mine-udvikling. Alt i alt tegner Bitcoin Minetrix sig som en lukrativ mulighed for tidlige investorer med innovative metoder, strenge sikkerhedsforanstaltninger og stort potentiale inden for stake-to-mine-mekanismen. Sikre din position i denne transformative rejse ved at deltage i BTCMTX forsalget i dag.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version