Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Banco Santander tilbyder nu high-net-worth kunder muligheden for at handle Bitcoin og Ethereum

Bitcoin (BTC) steht vor einem parabolischen Anstieg, Krypto-Experte prognostiziert eine Rallye

Santander Private Banking International tilbyder nu sine formuende kunder med bankkonti i Schweiz at handle med og holde Bitcoin (BTC) og Ether (ETH).

En del af den spanske bankgigant Banco Santander planlægger Santander Private Banking International at udvide sit krypto-tilbud i de kommende måneder ved at introducere yderligere digitale aktiver, der passer til deres screeningkriterier, ifølge en rapport fra CoinDesk mandag, der citerer en intern meddelelse.

Tjenesten er tilgængelig for alle private banking-klienter med konti i Schweiz, uanset om klienten bor i Schweiz eller ej.

Santander understregede angiveligt i den interne note, at krypto-handelstjenesten udelukkende tilbydes efter anmodning fra klienten gennem deres relationsskabere.

Noten sagde også, at digitale aktiver købt af klienter vil blive opbevaret af en reguleret værge, der opbevarer de private nøgler til aktiverne.

Ordlyden indikerer, at selvopbevaring af krypto ikke vil blive understøttet af Santander foreløbig.

Alligevel adskiller dette skridt Santander sig fra mange andre store banker, da det tilbyder adgang til digitale aktiver på åbne og tilladelsesfrie blockchains, i modsætning til lukkede og tilladelsesbaserede blockchains, som udvikles af banker som JPMorgan.

Forventes at omfavne værgemodellen

I en kommentar til CoinDesk roste John Whelan, chefen for krypto- og digitale aktiver i Santander, rammerne for krypto i Schweiz og sagde, at han forventer, at klienterne vil omfavne værgemodellen for deres krypto-aktiver.

“Da holdningen af krypto som en alternativ aktivklasse fortsætter med at udvides, forventer vi, at vores kunder foretrækker at stole på deres eksisterende finansielle institutioner til at være ansvarlige for deres aktiver,” sagde Whelan.

Santander Private Banking International betjener cirka 210.000 velhavende klienter og forvalter aktiver og indskud for i alt cirka 315 milliarder dollars.

Banken har endnu ikke kommenteret offentligt på sit skridt til at tilbyde krypto til private banking-klienter.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version