Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bedste kryptovalutaer at købe lige nu – Mød de nye meme coins på markedet

How Long Can Bitcoin ETF Hype Sustain BTC Price?

## De Bedste Kryptovalutaer at Købe Lige Nu

Bitcoin (BTC) konsoliderer sig i $68.000’erne, mens handelsvolumenerne falder, og meme-coins stjæler rampelyset, da handlende søger efter den bedste kryptovaluta at købe i dag og flokkes om store navne i håbet om at opnå hurtige gevinster. Bitcoin overskred kortvarigt $70.000 for første gang fredag. Ether (ETH) ramte kortvarigt $4.000 for første gang siden december 2021. De største kryptovalutaer blev boostet af fortsatte indstrømninger i Bitcoin ETF’er og makroændringer.

Fed-chef Powell’s udtalelser tidligere på ugen om, at Fed er ved at blive tilstrækkelig sikker på inflation til at begynde at sænke renten, har påvirket den amerikanske dollar og amerikanske udbytter i denne uge, da handlende øgede deres væddemål på rentesænkninger fra juni.

Men Bitcoin og Ether er begge siden trukket tilbage fra tidligere dags højdepunkter. Handlende har tilsyneladende valgt at tage profit på disse mønter for at investere i mere risikofyldte altcoins. Og meme-coins synes at være i top på deres kryptohandel.

Her er nogle af de bedste performere fredag, som kunne være de bedste kryptovalutaer at købe nu.

### Floki (FLOKI)

FLOKI (FLOKI), meme-mønten inspireret af Elon Musks Shiba Inu-hund, fører markedet fredag. Ifølge CoinMarketCap er den den bedst præsterende kryptovaluta i top 100 efter markedsværdi, med en stigning på 67% på 24 timer. Dens markedsværdi er nu tilbage over $2.0 milliarder.

### Pepe (PEPE)

Pepe er oppe med 32% fredag og har opnået en markedsværdi på $3.8 milliarder. Dens primære salgsargument i forhold til de andre meme-coins er, at den ikke er en Shiba Inu-hund. I stedet er den tema omkring Pepe the Frog, en legendarisk karakter i internetmemekultur. Pepe kunne blive en rival til Dogecoin og Shiba Inu og kan derfor se gevinster på mindst 5x.

### Dogwifhat (WIF)

Dogwifhat (WIF), den seneste udgave af Shiba Inu-hundememet, der viser en hund iført en hat, er oppe med næsten 25% på 24 timer ifølge CoinMarketCap. Meme-møntens markedsværdi lå sidst omkring $2.2 milliarder, lidt foran sin forgænger Bonk (BONK). På samme måde som Pepe og Floki kunne Dogwifhat stige betydeligt, hvilket gør den til en kandidat til den bedste kryptovaluta at købe i dag.

## Alternativer at Overveje – Smog (SMOG)

Meme-coins som Floki, Pepe og Dogwifhat kommer med stor risiko på grund af deres manglende nytte. Derudover har alle de nævnte mønter allerede oppustede milliardmarkeder, hvilket reducerer potentialet for yderligere opside. Tradere, der leder efter store afkast (på 20x eller mere), bør kigge efter meme-coins med en lavere værdiansættelse.

En sådan meme-coin er en nylig lanceret Solana-coin kaldet Smog (SMOG). Dens pris er steget næsten 8x siden slutningen af februar for at nå en markedsværdi på $270 millioner ifølge DEXTools. Den drage-tema mønt markedsfører sig selv som Solanas største airdrop nogensinde. Tradere kan kvalificere sig til airdroppet ved at købe og holde SMOG på Solana eller staking tokenet på Ethereum. Selvom markedsværdien stadig er beskeden, har SMOG allerede en stærk fællesskab med over 60.000 indehavere ifølge birdeye.so. Med alt spændingen omkring Solana-airdrops i de seneste måneder kunne SMOG få betydelig interesse i de kommende uger og levere mindst 10x gevinster til investorerne. Tradere bør bemærke, at de kan få en 10% rabat ved at købe SMOG direkte gennem projektets hjemmeside og stå deres tokens for en 42% APY.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version