AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Bitcoin Argentina Fremlægger Lovforslag om Regulering af Kryptomarkedet

Bitcoin Argentina fremsætter udkast til lovforslag om regulering af cryptocurrency-markedet


Bitcoin Argentina, en non-profit organisation dedikeret til at fremme krypto, har fremlagt et udkast til et lovforslag med det formål at regulere cryptocurrency-markedet på en måde, der sikrer decentralisering og øger offentlig tillid.

Forhandlingens første artikel fokuserer på at kategorisere cryptocurrency-platforme og serviceudbydere i tre grupper baseret på deres tilgang til ejendomsrettigheder: decentraliserede, lokalt centraliserede eller villige til at indgå i dialog med myndighederne, og globalt centraliserede.

Mens platforme, der falder ind under de centraliserede kategorier, ville være tilladt at operere frit, sikrer den foreslåede lovgivning, at kunder har ret til bred retlig beskyttelse og kan kræve erstatning i tilfælde af virksomhedens fiasko.

I modsætning hertil ville decentraliserede platforme ikke være genstand for intervention fra argentinske domstole.

Bitcoin Argentina siger blankt nej til et forbud mod krypto

Ricardo Mihura, præsident for Bitcoin Argentina, fremhævede ineffektiviteten af ​​blanket forbud mod kryptovalutaer og understregede blockchain-teknologiens globale karakter.

“På trods af inflation har Argentina rekorden for et af de hurtigst voksende kryptomarkeder”

Argentinas kommende valg falder sammen i timingen med Blockchain Argentinas foreslåede lov. Landet står i øjeblikket over for en alvorlig inflationskrise, idet det har registreret den fjerde højeste årlige inflationsrate i verden på 121,7% inden for de seneste 12 måneder. I mellemtiden har landet været et af de hurtigst voksende kryptovalutamarkeder.

Ifølge forskning fra GWI har Argentina en af de højeste ejerskabsrater af digitale aktiver på 23,5%, kun overgået af Tyrkiet med 27,1%.


Det er vigtigt at bemærke, at den foreslåede lovgivning fra Bitcoin Argentina repræsenterer organisationens ønske om at finde en positiv måde at reagere på regulering af kryptoøkonomien, samtidig med at man bevarer decentralisering og beskytter offentlig tillid. Med den voksende popularitet af kryptovalutaer i Argentina vil det blive interessant at se, hvordan dette lovforslag vil påvirke landets økonomi og kryptomarkedet som helhed.

Top  Ingen Bitcoin spot ETF godkendelse i sigte ifølge BitGo's CEO, Mike Belshe

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button