Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin (BTC) Price Surges Above $35,000 Amid Positive Market Sentiment and Increased Investor Confidence

How Long Can Bitcoin ETF Hype Sustain BTC Price?

Bitcoin (BTC) fortsætter sin opadgående tendens og hopper tilbage over $35.000 mærket tidligt mandag efter en kortvarig nedgang forbundet med juridiske problemer omkring FTX-stifteren Sam Bankman-Fried. Den overordnede markedsstemning, målt ved Frygt & Grådighedsindekset, står i øjeblikket på 73, hvilket indikerer en tilstand af “grådighed”.

En anden medvirkende faktor kan være, at USA rapporterer om tilføjelsen af 150.000 job i oktober, hvilket ikke levede op til de forventede 180.000 og markerede en nedgang fra de 297.000 job, der blev tilføjet i september. Desuden steg arbejdsløshedsprocenten til 3,9 procent, hvilket overgik forventningerne om 3,8 procent.

Den globale kryptomarkedets stemning er forbedret, idet Crypto Fear and Greed Index steg med fire point og nåede en score på 74 ud af 100. Denne stigning antyder, at investorer er mere optimistiske om markedet. Mens nogle spekulerer i, at den nylige prisstigning er kortvarig, ser markedsførere tegn på, at vedvarende interesse driver den fortsatte opadgående trend.

Der er værd at bemærke, at antallet af blockchain-adresser, der holder mindst 1.000 dollars værd af bitcoin (BTC), har nået en rekordhøjde og ligger nu på 8 millioner, beregnet ud fra den nuværende BTC-pris på $35.115. Denne betydelige vækst betragtes som en bemærkelsesværdig udvikling, og eksperter forventer yderligere ekspansion, da Bitcoin oplever øget vedtagelse.

Den nylige prisstigning for Bitcoin, der har set en næsten 25% stigning på en måned, kan tilskrives spekulation omkring mulig godkendelse af Bitcoin-børshandlede fonde af den amerikanske Securities and Exchange Commission. Denne forventning har også øget aktiviteten blandt store investorer på Bitcoin-markedet. Derfor kan rapporten om et rekordhøjt antal adresser, der holder 1.000 dollars værd af BTC, styrke efterspørgslen og tilliden og potentielt yde yderligere støtte til BTC-prisens opadgående retning.

Yderligere har Julia Leung, administrerende direktør for Hong Kongs Særbestemmelsesregion for Værdipapirer og Future Marked, foreslået at overveje at tillade spot-basrede krypto-børshandlede fonde (ETF’er) for detailinvestorer. Disse ETF’er følger aktivets pris uden at kræve direkte ejerskab. Dette træk indikerer en potentiel afvigelser fra tidligere restriktioner på detailinvestoreres adgang til sådanne investeringer og stemmer overens med Hong Kongs tendens til pro-krypto-reguleringer i år.

Bitcoin Prisforudsigelse

I det nuværende handelslandskab svæver Bitcoin omkring $34.918 og udviser mindre svingninger i løbet af den sidste dag. Ved hjertet af prisstrukturen er pivotpunktet etableret ved $34.662 og giver en base for det nuværende sessions prisbevægelse.

Bitcoin står over for et umiddelbart modstandsniveau ved $35.352, som, hvis det brydes, kan bane vejen for mere ambitiøse mål på $36.834 og eventuelt $37.722.

Omvendt understøttes markedet i øjeblikket af supportniveauer, der ligger omkring $34.112, med yderligere polstringer potentielt ved $33.425 og $32.432, hvis det bliver nødvendigt.

Når vi ser på de tekniske indikatorer, står den relative styrkeindeks (RSI) ved 50,01, hvilket signalerer et marked i balance uden tydelige overkøbte eller oversolgte forhold.

Mens detaljerne i Moving Average Convergence Divergence (MACD) forbliver ubestemte, ville forholdet til signallinjen give indblik i bullish eller bearish tendenser. Den 50-dages eksponentielle glidende gennemsnit (EMA), der er placeret ved $34.622 og for øjeblikket under prisen, tyder på en kortvarig bullish tendens.

Det observerede diagrammønster er en opadgående kanal, der tyder på en bullish tendens. Imidlertid afventer markedet bekræftelse gennem en konsekvent prisbevægelse inden for eller over denne kanal.

Samlet set kan markedssentimentet for Bitcoin karakteriseres som neutral-bullish. Den kortsigtede projicering indikerer en potentiel udfordring for det umiddelbare modstandsniveau på $35.352 med forbehold for, at supportniveauerne fastholder deres position og der kommer en stigning i bullish markedsindikatorer.

De 15 Bedste Kryptokurver at Holde Øje Med i 2023

Hold dig opdateret med verden af digitale aktiver ved at udforske vores håndplukkede samling af de bedste 15 alternative kryptokurver og ICO-projekter, som er værd at holde øje med i 2023. Vores liste er blevet kurateret af fagfolk fra Industry Talk og Cryptonews og sikrer ekspert rådgivning og vigtige indsigter til dine kryptokurrencyinvesteringer.

Benyt dig af denne mulighed for at opdage potentialet af disse digitale aktiver og hold dig informeret.

Ansvarsfraskrivelse: Kryptokurrencyprojekter, der nævnes i denne artikel, er ikke finansiel rådgivning fra forfatteren eller udgiveren – kryptokurver er meget volatile investeringer med betydelig risiko, så lav altid din egen research.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version