AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Bitcoin (BTC) Prisprognose: Analyse af makroøkonomi, ETF-optimisme og kortfristede niveauer

Bitcoin (BTC) fortsætter med at tage en pause efter at have nået årets højeste niveau sidste uge. Investorerne vælger at realisere deres gevinster forud for frigivelsen af den amerikanske forbrugerprisindeks (CPI) på tirsdag. Den gode stemning på de traditionelle finansmarkeder har været med til at styrke kryptovaluta-markedet i november. Der er også optimism omkring forventede godkendelser af spot Bitcoin ETF’er i USA og BlackRock’s planer om at indsende en ansøgning om en spot Ethereum ETF.

US CPI-forventninger og BTC-prisniveauer

Tirsdagens forventede CPI-tal i USA forventes at vise et fald i den årlige prisstigning til 3,3% fra 3,7% i september og en månedlig stigning på kun 0,1% fra 0,4%. Disse tal forventes at fastholde optimismen om, at inflationen i USA fortsat er på rette spor. Dette kunne opretholde en positiv stemning for Bitcoin på et tidspunkt, hvor optimismen omkring ETF også er stærk.

Nøgle Bitcoin (BTC) niveauer at holde øje med

Bitcoin forsøger at holde fast i niveauet omkring $37.000, men hvis en nedadgående trend skulle udvikle sig, vil traders rette deres opmærksomhed mod længerevarende supportniveauer på $34.300, $33.000 og omkring $32.000.

Prisforudsigelse og alternative kryptovalutaer

Analysen fra JP Morgan tyder på, at den nuværende krypto-rally virker overvurderet, men de fleste andre analytikere er uenige. I mellemlangt perspektiv forventes prisprediktioner at forblive bullish, og der sigtes efter test af årets højder over $48.000 inden slutningen af 2023.

Bitcoin ETF Token

Med den nuværende eufori omkring ETF mener nogle erfarne handlende, at en ny token kaldet Bitcoin ETF Token ($BTCETF) er et potentielt alternativ med endnu større potentiale. Trods sin nylige presale har Bitcoin ETF Token allerede tiltrukket over $500.000 fra investorer på grund af sit dristige indspark i den lukrative Bitcoin ETF-tema, der ligger til grund for det nuværende krypto-rally.

Top  Senere er mere udsat for kryptosvindel - Elizabeth Warren taler om det i Senatet

Det er vigtigt at være opmærksom på, at investeringer i kryptovalutaer altid er forbundet med risici, og det anbefales at søge råd hos finansrådgivere, før man foretager investeringer.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button