AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Bitcoin (BTC) Pumped 8% in the Last Seven Days – Is the Bull Market Back?

Artiklen om Bitcoin (BTC) Rally

En næsten 8% stigning i prisen på Bitcoin (BTC) i løbet af de seneste syv dage har set dens markedsværdi stige med mere end 50 milliarder dollars til over 700 milliarder dollars for første gang i sytten måneder.

Kryptovalutaens markedsværdi lå sidst omkring 729 milliarder dollars, hvilket svarer til en BTC-pris på omkring 37.300 dollars, det højeste niveau siden før kollapset af Terra blockchain i maj 2022.

Bitcoin har steget med imponerende 36% i de sidste 30 dage fra sine oktober-lavpunkter under 27.000 dollars, primært som et resultat af en stigning i institutionel interesse for kryptovalutaen, forud for de forventede godkendelser af spot Bitcoin ETF’er i USA inden begyndelsen af 2024.

Ifølge investeringsrådgivningsfirmaet ByteTree har beholdningerne af Bitcoin-investeringsfonde netop nået en ny all-time high på 863.434 BTC-tokens.

ByteTrees grundlægger, Charlie Morris, kommenterede, at det er lidt overraskende, at “prisen har været så stærk på det seneste.”

Godkendelsen af spot Bitcoin ETF’er i USA forventes at åbne døren for betydelige kapitaltilstrømninger fra institutioner, når de begynder at tildele en del af deres klients formue til BTC, hvilket forventes at virke som en stærk medvind for prisen, derfor den seneste stigning, som er blevet drevet af front-runners, der forsøger at komme inden institutionelle tilstrømninger.

Nyhed om, at BlackRock også er ved at oprette en spot Ethereum ETF i USA, tog noget af glansen af ​​Bitcoins rally i denne uge, da den nærmede sig 38.000 dollars.

Måske fordi nogle investorer havde købt det under den antagelse, at det ville være den eneste kryptovaluta, der ville opnå ETF-godkendelse i USA næste år.

Top  SEC står over for vigtigt valg: Syv ansøgninger om Bitcoin Spot ETFs skal afgøres inden for seks dage efter nederlag mod Grayscale

Men sentimentet på Bitcoin-markedet er stadig meget stærkt lige nu, med de seneste makro-udviklinger (faldende amerikanske renter og stigende amerikanske aktiepriser, da investorerne satser på, at den amerikanske renteforhøjelsescyklus er ovre) der tilføjer medvind.

Er Tyrefesten Tilbage?

Analytikere hos JP Morgan advarede for nylig om, at Bitcoin- og den bredere kryptomarkedsrally ser overdrevet ud.

Halveringen og godkendelsen af ​​spot Bitcoin ETF’er er allerede priset ind, hævdede analytikerne for nylig, og advarer om, at BTC er i fare for en “køb rygtet/sælg faktum”-reaktion på begge begivenheder.

Men flertallet af andre analytikere er stadig overbeviste om, at der er yderligere opadgående potentiale.

Matrixport forudsagde for nylig, at Bitcoin skulle nå en pris på mindst 42.000 dollars på godkendelser af spot Bitcoin ETF’er i USA, mens andre analytikere har opstillet 48.000 dollars-niveauet som det næste store bullish pris-mål.

Analytiker Cory Mitchell hos Trading.biz gik endnu længere i en note delt med medlemmer af den kryptopresse tidligere på ugen og forudsagde, at Bitcoin kunne nå nye all-time highs så tidligt som midten af 2024, en stigning på 85% fra de nuværende niveauer.

“Bitcoin-trendene har tendens til at bevæge sig hurtigt, når de først kommer i gang, ofte med stigninger på flere hundrede procent på mindre end et år,” bemærkede han og kaldte dette stadium af markedet “accelerationsfasen.”

“De virkelig store gevinster” kommer historisk set halvandet år efter, at Bitcoin-prisen har nået bunden, forklarede Mitchell, hvilket peger på en stigning engang omkring midten af 2024, da BTC sidst nåede bunden tilbage i november 2022.

Top  Russisk malware angriber krypto wallets og børser, ifølge nyt sikkerhedsråd.

“i 2013 steg bitcoin 1200% på cirka 100 dage… i 2017 steg den 1900% på under et år… i slutningen af 2020 steg den 400% på cirka 140 dage.”

Selv hvis JP Morgan-analytikerne har ret, og vi ser en tilbagegang, med Bitcoin, der i øjeblikket er oppe omkring 125% i året, ser BTC helt sikkert ud til at være tilbage i en tyrefest.

Prisforudsigelse – Hvor går det næste for Bitcoin (BTC)?

Dykkene på BTC-markedet risikerer stadig at blive købt, og støtten omkring 36.000 dollars ser særligt stærk ud.

Hvis den bullish momentum fortsætter, er de næste store bullish-mål omkring det psykologiske niveau på 40.000 dollars, de høje fra april 2022 på 43.000 dollars og de høje fra marts 2022 omkring 48.000 dollars.

På længere sigt vil kryptohandlerne forblive fokuseret på nyheder om spotkrypto-ETF’er i USA, men kommende makrohændelser som den amerikanske forbrugerprisindeksinflation og detailsalgsfigurer for oktober næste uge kan yderligere fremme kryptorallyet, hvis de udløser en frisk tilbagegang på bets om stramning af Fed.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button