Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin erlebt dramatischen Sturzflug – große Altcoins ebenfalls betroffen

Bitcoin Price Prediction as Weekend Trading Volume Pushes Past $10 Billion – Here are Key Levels to Watch

Bitcoin-fald sender store altcoins ned

Bitcoin (BTC) oplever en nedadgående tendens – og tager store altcoins med sig. Ifølge CoinGecko handles den største digitale mønt efter markedsandel i øjeblikket til 40.640 dollar, efter at den faldt med næsten 4 % i går.

### BTCs nedtur
I den foregående uge har BTC mistet mere end 6 % af sin værdi. Sidste uge kom den digitalt aktiverede mønt, der i stigende grad betegnes som “digitalt guld”, for første gang siden 2021 tæt på mærket 49.000 dollar pr. mønt.

### Årsag til faldet
BTC’s nedtur kommer efter den historiske godkendelse af Spot-BTC-børshandlede fonde (ETF’er). De populære investeringsinstrumenter blev handlet for første gang i USA, efter at tilsynsmyndighederne havde sagt nej i ti år.

Nogle markedsobservatører forventede, at prisen på BTC ville stige som et resultat af, at traditionelle investorer nu endelig har adgang til den største og ældste kryptovaluta. Men andre, som datafirmaet CryptoQuant, forudsagde, at prisen på aktiverne ville falde. Og det har hidtil været tilfældet – til trods for ETF’ernes store succes.

Investorer hæver deres gevinster fra hypen, der byggede sig op før godkendelsen af ETF’erne. Desuden hæver investorerne hurtigt kontanter fra Grayscales Bitcoin-fond efter omdannelsen til en ETF. Handlende forlader deres positioner for at høste gevinster, efter at de tidligere var bundet til fonden, hvilket fører til, at fondsforvalteren sælger BTC ud.

### Falder også for andre store altcoins
Andre top-20-kryptovalutaer er blevet ramt hårdere. Solana (SOL) har mistet næsten 7 % af sin værdi i de seneste 24 timer og handles til omkring 89 dollar. Værdien af hovedmønten steg markant siden oktober og nåede sit højdepunkt på 122 dollar i december.

Avalanche (AVAX) er en anden stor taber og er faldet med over 8 % på en dag. Værdien ligger nu på omkring 31,50 dollar.

Også Cardano (ADA), målt efter markedsandel, den niendestørste digitale aktiver, er faldet med næsten 7 % og handles til 0,47 dollar.

### Afsluttende bemærkninger
Det er tydeligt, at flere store kryptovalutaer er påvirket af Bitcoin’s nedtur, og markedet vil sandsynligvis fortsætte med at vise ustabilitet i de kommende dage.

### Ansvarsfraskrivelse
De anførte synspunkter og meninger udtrykt af forfatteren er udelukkende af informativ karakter og udgør ikke finansiel, investeringsmæssig eller anden rådgivning.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Exit mobile version