Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin ETFs – Fierce Battle for Dominance Among Asset Management Firms

Galaxy rechnet mit einem enormen Bitcoin-Preisanstieg von 74 % im Post-ETF-Debütjahr

Artiklen beretter om den nylige godkendelse af 11 Bitcoin spot børshandlede fonde (ETF’er) og den forventede intense kamp mellem kapitalforvaltningsfirmaerne om dominans på markedet. Mike Novogratz, CEO for Galaxy Digital, forudsiger, at Invesco, BlackRock og Fidelity vil være de vigtigste konkurrenter i denne kamp. Disse branchegiganter positionerer sig til at fange en betydelig del af det voksende marked, mens Novogratz forbliver optimistisk med hensyn til Bitcoins fremtidige værdistigning på grund af den fortsatte stramning af udbuddet.

Novogratz bemærker dog også, at Bitcoins stigning kan skyldes globale økonomiske udfordringer som følge af regeringers indsprøjtning af store mængder penge i økonomierne og akkumulering af gæld.

I forbindelse med SEC’s godkendelser af disse ETF’er giver SEC-kommissær Mark Uyeda udtryk for bekymring omkring beslutningsprocessen og den metodologi, der blev anvendt til at træffe afgørelsen. Han mener, at beslutningsgrundlaget kunne få langsigtede følger og kritiserer den måde, SEC historisk har behandlet Bitcoin ETF’er på.

Med dette i mente tyder flere faktorer på, at den kamp om dominans på markedet, som Novogratz forudsiger, kan udvikle sig til en intens konkurrence mellem Invesco, BlackRock og Fidelity om at tiltrække investorer til deres Bitcoin ETF’er.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version