Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin-Kursen er eksploderet – har Bitcoin nået bunden?

Vechain gewinnt 21.000 neue Wallets an einem Tag – wird der VET-Preis folgen?

Bitcoin-prisen steg dramatisk fra 61.600 USD til omkring 66.600 USD i går, og kryptosektoren oplever generelt en betydelig opadgående bevægelse! Hovedårsagen til markedets fart er faldet i inflationen i USA med -0,1% til 3,4 procent. Med inflationen i tilbagegang forventer omkring 75 procent af markedsdeltagerne nu en rentenedsættelse i september.

Bitcoin-kursen eksploderede bogstaveligt talt i går, stigende fra 61.900 USD til 66.600 USD på det højeste punkt. I øjeblikket handles BTC til 65.850 USD, hvilket svarer til en stigning på 6,2 procent i de seneste 24 timer og 7 procent i de seneste 7 dage.

Den samlede markedsværdi af kryptosektoren steg også med næsten 6 procent til omkring 2,5 billioner USD, og de vigtigste altcoins fulgte Bitcoin’s eksempel. Ethereum (ETH) brød den 3.000 USD-barriere med en stigning på 3,4 procent i de seneste 24 timer, mens Solana (SOL) sprængte den 160 USD-barriere med en kursstigning på 12,9 procent i samme periode.

En af de primære årsager til denne markedsdynamik var offentliggørelsen af de seneste økonomiske data fra USA. U.S. Bureau of Labor Statistics rapporterede en nedgang i forbrugerprisindekset til 3,4 procent sammenlignet med 3,5 procent i samme periode sidste år, mens kerneinflationen faldt fra 3,8 til 3,6 procent.

Denne nyhed blev mødt med stor lettelse, især efter tidligere rapporter om en vedvarende eller stigende inflation. Der er nu håb om, at den amerikanske centralbank (FED) potentielt kunne overveje en rentenedsættelse i nær fremtid.

Umiddelbart efter offentliggørelsen af inflationsdataene indledte Bitcoin en kraftig opadgående bevægelse over 66.000 USD, hvilket brød den nedadgående trendlinje og det sidste højdepunkt på markedet. Mulighederne for yderligere momentum ser lovende ud!

Denne opadgående bevægelse har brudt det tidligere bearish mønster, hvilket indikerer, at bunden for Bitcoin sandsynligvis blev dannet i begyndelsen af maj omkring 57.000 USD. Dog kan BTC forblive fanget i handelsintervallet mellem 60.000 og 70.000 USD indtil videre.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version