AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Bitcoin Minetrix: En Revolutionære Måde at Deltage i Bitcoin Mining – Hvordan $BTCMTX Token Vil Ændre Spillet

Bitcoin Minetrix: Revolutionerer deltagelse i Bitcoin-minedrift

Bitcoin-prisen befinder sig over $36.000, og interessen for Bitcoin-minedrift når nye højder. Det har ført til en eksplosion i Bitcoin Minetrix’ presale, hvor detailinvestorer kæmper for at deltage i Bitcoin-cloud-minedrift. Projektet er tæt på at nå en milepæl på $4 millioner, da presalen for $BTCMTX i øjeblikket står på $3.942.689. Men hvorfor tiltrækker denne presale så meget finansiering? Svaret ligger i den stadig mere overfyldte og centraliserede Bitcoin Mining-industri. Læs videre for at udforske, hvordan $BTCMTX vil revolutionere deltagelse i block rewards.

Kæmper mod centralisering

Bitcoin-minedriften har oplevet en renæssance i netværkets vækst siden 2021 Bull Run. Bitcoin’s Hash Rate, som måler den samlede mængde beregningskraft rettet mod at mine Bitcoin-blokke, har nået en utrolig all-time high på 456,6 Exahashes per sekund. Men denne vækst har også ført til øget centralisering af minedriften. En dybere undersøgelse af minedele over de seneste 48 timer afslører, at 55,79% af alle Bitcoin-blokbelønninger går til kun to Bitcoin-minedriftsgrupper. Dette har skabt behovet for nye løsninger, så detailinvestorer kan deltage i Bitcoin-minedrift for at bidrage til netværkets decentralisering og bevare Bitcoin som en profitabel aktivitet for den enkelte.

Sådan fungerer $BTCMTX-tokenet

Deltagere i Bitcoin Minetrix’ presale kan købe $BTCMTX-token til en lav pris på $0,0116. Brugere, der derefter proaktivt staker deres $BTCMTX-token, belønnes med flere tokens som en del af en ny staking-mekanisme med en nuværende APY på 149%. Disse ekstra tokens, der er tjent, vil give indehavere en større andel af minedriften, når de kan stakere for at generere minedriftscredits. Disse credits kan indløses til udpegede BTC-cloud-minedriftstidsluker og muliggør, at detailinvestorer kan få adgang til friske Bitcoin-beloninger.

Top  Kryptokursernes performance på torsdag eftermiddag: Bitcoin falder, mens Ripple, Litecoin og NEO stiger.

Forventninger til $BTCMTX-prisen

$BTCMTX-tokenet er en ERC-20-token med en samlet forsyning på 4 milliarder for at understøtte staking-mekanismen på Bitcoin Minetrix-platformen. Med en lav markedsværdi og mulighed for store gevinster kan $BTCMTX overgå Bitcoin-prisen i det kommende år. Denne markedsappetit for Bitcoin-derivatetokene har været demonstreret af $BTC’s 120% stigning YTD, og det er denne konkurrencefordel over Bitcoin, der har set $BTCMTX blive en favorit blandt crypto influencers.

Bitcoin Minetrix ser ud til at revolutionere deltager i Bitcoin-minedrift og muligvis også overgå Bitcoin-prisen i det kommende år. Hold øje med projektets kanaler for de seneste nyheder og opdateringer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button