AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Bitcoin Mining Companies Make Headlines with Mergers, Partnerships, and Free Mining

Bitcoin Mining Selskaber Rapporterer Interessante Resultater

Riot Platforms Minede Bitcoin Gratis i Q3

Ifølge den seneste Miner Weekly-rapport fra BlocksBridge Consulting mined Riot Platforms bitcoin uden omkostninger i tredje kvartal. Dette skyldtes strømreduktionskreditter, som selskabet modtog i Texas, USA. Trods omkostninger til bitcoin-minedrift på 24,4 millioner dollars, resulterede deltagelsen i Texas ‘efterfølgelses- og hjælpetjenesteprogram i tilnærmelsesvis 50 millioner dollars i strømreduktionskreditter. Dette resulterede i en negativ produktionsomkostning på 6,8 millioner dollars.

USBTC Annuncerer Fusion med Hut 8 Mining Corp

US Bitcoin Corp har meldt ud, at deres fusion med Hut 8 Mining Corp er blevet godkendt af US Securities and Exchange Commission og forventes at være afsluttet inden udgangen af næste måned. Den fælles virksomhed, Hut 8 Corp, forventes at blive noteret på Nasdaq og Toronto Stock Exchange under symbolet HUT.

Bitdeer Bliver NVIDIA Partner

Bitdeer er nu foretrukken cloudserviceudbyder i NVIDIA Partner Network og vil lancere Bitdeer AI Cloud, en af de første skyløsninger drevet af NVIDIA DGX SuperPOD med DGX H100-systemer i Asia-regionen.

The Sandbox Annuncerer Gucci Cosmos Land

The Sandbox, som er et decentraliseret virtuelt spilverden, har annonceret sin nye digitale udvidelse, Gucci Cosmos Land, der er en del af en London-udstilling designet af Es Devlin. Udstillingen inviterer brugere til at udforske Guccis historie gennem ikoniske designs og nøgletemaer.

Vechain Lancerer Learn 2 Earn Program

Vechain har lanceret et nyt Learn 2 Earn-program specielt designet til Coinbase-brugere. Programmet belønner brugere for at deltage i uddannelsesquizzer og udforske applikationer i Vechains økosystem.

Top  Arbitrum Foundation flytter 69 millioner ubrugte ARB-tokens til skatkammeret

Moflix Group Hæver Seed Funding

Telekommunikationsselskabet Moflix Group har rejst 3,1 millioner dollars i såkaldt seed funding, hvor The Hashgraph Association og andre strategiske investorer har deltaget. Pengene skal bruges til at forbedre selskabets Web3-tilbud til telekommunikationsselskaber.

Mislykket

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button