BitcoinDeFiMetaverse

Bitcoin-Preis steigt um 4%: Die Gründe hinter dem rasanten Anstieg erklärt

Bitcoin-Prisen stiger med mere end 4% inden for 24 timer

Bitcoin-prisen har oplevet en markant stigning på over 4% inden for de sidste 24 timer, hvilket har bragt prisen op på 36.800 $. Denne stigning kan tilskrives flere nøglefaktorer, herunder spekulationer om den mulige godkendelse af en Spot-Bitcoin-Exchange-Traded Fund (ETF) af den amerikanske børsmyndighed SEC.

Spekulationer om godkendelse af ETF

SEC har mulighed for at godkende alle 12 Spot-ETF-ansøgninger inden for de næste otte dage. Dette forslag har utvivlsomt øget interessen for ETF’er. Desuden er Grayscale i aktive dialoger med SEC om at omdanne deres GBTC-Trust til en Spot-ETF, hvilket yderligere har bidraget til forventningerne.

Bitcoin-Whales’ aktiviteter

En anden central faktor bag prisstigningen er aktiviteterne hos Bitcoin-hvalerne, hvilket bliver tolket som et tegn på markedsoptimisme. Kryptoanalytikere har observeret massive køb af Bitcoin af hvalerne, hvilket indikerer forventninger om positive udviklinger på ETF-fronten.

Short-Squeeze og udbudsdynamik

Der har også været betydelige Short-Squeeze på Bitcoin-markedet, hvor short-positioner for ca. 51 millioner dollars blev likvideret i dag, hvilket udgør den største Short-Squeeze i flere uger. Desuden er Bitcoin-udbuddet på børserne faldet støt, og data viser, at 76% af Bitcoin-udbuddet i øjeblikket holdes af langsigtede ejere, der ikke har bevæget deres mønter i over 155 dage. Dette understreger Hodlernes styrke og deres loyalitet over for Bitcoin.

Konklusion

På tidspunktet for udgivelsen handles BTC til 36.585 $. Den markante stigning og de forskellige faktorer, der har bidraget til den, viser den fortsatte stærke og optimistiske stemning på markedet for kryptovalutaer, især for Bitcoin.

Top  Bitcoin risikerer tab af supportniveau som følge af nedadgående volatilitet

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button