AnalyseBitcoin

Bitcoin-Preisanalyse: Warum eine bevorstehende Korrektur wahrscheinlich ist, trotz steigendem Open Interest

Bitcoin Analyse: Er en Korrektion Forestående?

Hvis du tænker på at købe Bitcoin (BTC) for hurtige gevinster, fordi prisen har ramt 50.000 US dollars, kan du måske ønske at tænke igen. På trods af en optimistisk markedssentiment viser dataanalysen tegn på en forestående korrektion.

MVRV-ratio og Bitcoin’s prisudvikling

Før vi kommer til denne konklusion, har vi analyseret markedsværdien i forhold til den realiserede værdi (MVRV) af Bitcoin og vurderet forholdet til prisaktionen. Når MVRV-ratio er høj, indikerer det, at Bitcoin’s markedsværdi har overskredet den gennemsnitlige værdi, som mønterne sidst bevægede sig til. På nuværende tidspunkt viser analysen af Santiment, at 30-dages MVRV-ratio er 14,31 %.

Historisk set har BTC korrigeret hver gang, når MVRV-ratio nåede dette niveau, hvilket kunne være et advarselssignal om, at møntens pris potentielt vil falde markant i de kommende dage.

Open Interest (OI) og prisprognose

Sammen med prisstigningen har investorinteresse i Bitcoin været stærkt stigende, som det kan ses af den åbne interesse (OI). Data fra Glassnode viser, at OI for Bitcoin var over 19 milliarder US dollars på nuværende tidspunkt, hvilket er det højeste niveau i over to år.

OI-stigningen indikerer, at købere har handlet mere aggressivt på markedet, mens sælgere har trukket sig tilbage. Hvis OI fortsætter med at stige i takt med prisbevægelsen, kan BTC bevæge sig mod 52.000 US dollars. Men hvis aggressionen aftager, kan Bitcoin’s pris falde og begynde en ny korrektion.

Teknisk analyse

Fra et handelsperspektiv viser den eksponentielt glidende gennemsnit (EMA) en bullish tendens for BTC. På nuværende tidspunkt har 20 EMA overskredet 50 EMA, og 50 EMA har overskredet 200 EMA. Disse krydsninger indikerer, at Bitcoin potentielt kan forblive bullish på kort sigt.

Top  Analyse: Bank of England går i front med forslag om at tillade crypto stable coins som betalingsmulighed for varer og tjenester

Desuden har BTC også brudt alle tre EMAs, hvilket tyder på, at der endnu ikke er en stærk modstand. Dog viser Relative Strength Index (RSI), at mønten er overkøbt, og Money Flow Index (MFI) ligger også over 80, hvilket kan føre til prisfald.

Konklusion

Selvom ovenstående data peger mod en stærk købsinteresse, kan det også føre til et prisfald. Hvis BTC falder, kunne prisen gå ned til området mellem 46.000 og 48.000 US dollars. Men på lang sigt kan det være en yderligere købsmulighed.

For dem, der søger kortsigtede gevinster, kan det være nødvendigt at vente på en anden korrektion, da der altid kan være gevinsthjemtagning når som helst.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button