Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin Prisforudsigelse: Strategiske bevægelser fra BlackRock og MicroStrategy kan skubbe prisen mod en stærk rally.

Langfristige Bitcoin-Inhaber bleiben trotz Rallye entschlossen, das Angebot erreicht neue ATH

I den europæiske handelssession garner Bitcoin’s bane betydelig opmærksomhed, da aktivet flirter med 43.000 dollars. Seneste begivenheder, herunder BlackRock’s Bitcoin ETF klatring til eliten af ETF’er og MicroStrategy’s betydelige erhvervelser, forstærker diskursen omkring Bitcoin’s prisforudsigelse.

Disse strategiske træk, sammen med et bemærkelsesværdigt gennemsnitligt afkast for kryptoinvestorer i 2023 og den fortsatte juridiske tumult, skaber en overbevisende fortælling. Mens interessenter dissekerer disse faktorer, stiger spekulationen om, hvorvidt disse katalysatorer kan skubbe Bitcoin mod et ambitiøst 50.000 dollars rally.

### BlackRock’s Bitcoin ETF Toper 0.2% af Alle ETF’er

Med en strøm på over 3,19 milliarder dollars er BlackRock’s iShares Bitcoin ETF steget til de øverste 0,16% af alle amerikanske ETF’er, selv efter en syv-dages handelspause, mens den ventede på SEC’s godkendelse. Med 2,51 milliarder dollars rangeres Fidelity’s Bitcoin-fond også højt.

Bitcoin ETF’er vinder stadig popularitet, selvom de fik en sen start sammenlignet med andre ETF’er. BitMEX Research indikerer, at Fidelity og BlackRock overgår Grayscale i termer af strømme. Dette mønster indikerer en stigning i institutionel interesse for eksponering mod Bitcoin.

På grund af den betydelige kapital, som disse ETF’er tiltrækker, kan der være en stigning i efterspørgslen efter Bitcoin og en efterfølgende prisstigning. Desuden peger de stabile tilbagetrækninger fra Grayscale på en ændret præference til fordel for ETF’er, hvilket kan øge prisen på Bitcoin, når der kommer mere kapital ind på markedet.

### MicroStrategy Tilføjer 37M BTC, Holder Nu 190.000

I januar tilføjede MicroStrategy 850 Bitcoin til sin portefølje, idet selskabet vurderer sine aktiver til 8,1 milliarder dollars eller 190.000 BTC. Selskabets CFO afslørede under dets Q4 2023-udtalelse, at de købte 56.650 Bitcoin i 2023 til en gennemsnitlig pris på 33.580 dollars. MicroStrategy’s erkendelse af Bitcoin’s potentiale som en institutionel-grads aktivklasse er det, der fik dets nettoindtægter til at stige til 89,1 millioner dollars.

Formand Michael Saylor afviser tidligere kritik og argumenterer for, at introduktionen af spot Bitcoin ETF’er forbedrer Bitcoin’s standing som en værdibutik. På trods af bekymringer om indflydelsen fra traditionelle finansielle institutioner er MicroStrategy stadig optimistisk og forventer at fortsætte med at købe Bitcoin.

Denne kontinuerlige akkumulering fra en betydelig institutionel investor som MicroStrategy kan øge efterspørgslen efter Bitcoin og opmuntre prisstigninger.

### Bitcoin Prisforudsigelse: 2023 KryptoInvestorer Ser 887 dollars i Gennemsnitlige Afkast

Ifølge CoinLedger så investorer i kryptovalutaer et gennemsnitligt afkast på 887 dollars i 2023 – en betydelig forbedring i forhold til de 7.102 dollars i tab, de så i 2022. Genopblussen på kryptomarkedet er resultatet af industrien resiliens efter fiaskoerne hos virksomheder som FTX. Selvom der har været skuffelser i fortiden, steg håbet, da spot Bitcoin ETF’er blev introduceret i januar 2024.

Ifølge undersøgelsen er de, der ejer Bitcoin, mere tilbøjelige til at beholde deres beholdninger, hvilket hjælper med at opretholde markedets stabilitet. Denne optimistiske udsigt vil øge investorernes tillid til Bitcoin, hvilket kan øge efterspørgslen og presse priserne opad.

Mere kapital kan flyde ind på kryptomarkedet, især Bitcoin, når flere investorer indser dets potentiale, hvilket ville opretholde cryptocurrency’ens pristrajektor.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version