AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Bitcoin’s Market Moves: Custodia Bank’s Bitcoin Custody Launch, CFTC’s Enforcement Surge, and CFPB’s Proposed Oversight of Crypto Payments

Bitcoin Stiger med Beskeden Procentdel

I den flydende verden af digitale valutaer har Bitcoin’s værdiansættelse taget et beskedent hop opad, idet den registrerede en stigning på 1,20% for at nå $35,365 onsdag. Midt i denne nuancerede ændring i markedsdynamikken er bemærkelsesværdige udviklinger dukket op. Custodia Bank, ført an af den skarpe Caitlin Long, er pioner inden for et nyt Bitcoin-opbevaringsplatform, der sigter mod at forbedre sikkerheden for Bitcoin-beholdninger. Samtidig står US Commodity Futures Trading Commission (CFTC) over for kritik over dets tilsyneladende ensidige forhold til kryptosektoren. Yderligere forvikling af kryptoøkosystemet med reguleringsrammer undersøger en førende amerikansk forbrugerfinansiel vagthund aktivt muligheder for at regulere visse krypto-betalingsystemer og betydningsfulde teknologiske enheder. Disse begivenheder signalerer tilsammen en voksende krydsning af innovation, regulering og markedsevolution inden for kryptorummet med mulige konsekvenser for Bitcoin’s pristrafik og det bredere finansielle landskab.

Custodia Bank Lanserer Bitcoin Opbevaringsløsning

Custodia Bank, en pro-kryptofinansielle institution grundlagt af fortaleren Caitlin Long, har introduceret sit Bitcoin-opbevaringsplatform. Denne service er skræddersyet til enheder, der administrerer midler, giver investeringsråd og håndterer corporate treasury-operationer. Lanceringen, sanktioneret af Wyoming Division of Banking, markerer tilgængeligheden af Custodia Banks service. Platformen sigter mod at strømline processer og reducere forbrugerens risici ved at tilbyde adskilte opbevaringskonti og integrere Bitcoin-opbevaring med US dollar-tjenester. På trods af at stå over for reguleringshindringer – påpeget af den amerikanske Federal Reserve Boards afvisning af dens medlemskabsansøgning tidligt i 2023 – stræber Custodia Bank efter at bygge bro mellem digitale aktiver og det traditionelle amerikanske dollarsbetalinssystem.

Granskning af CFTC’s Crypto Dynamics

Der har været en betydelig stigning i Commodity Futures Trading Commission (CFTC) håndhævelsesaktioner inden for kryptosektoren, hvilket afspejler branchens tilsyneladende præference for CFTC over Securities and Exchange Commission (SEC). Med håndhævelsesaktioner, der stiger til 47 i 2023 – en stigning på 20% fra det foregående år – har CFTC, der har tilsyn med den enorme byttehandel værdisat til over 400 billioner dollars nominalværdi, skærpet sin overvågning af kryptoindustrien. Bemærkelsesværdigt rettede halvdelen af CFTC’s bøder i 2023 mod enheder og enkeltpersoner involveret med digitale aktiver.

Top  Bitcoin kursen falder med 6,5 % på 24 timer og tabene for ugen når 10 % - Er der en sidste nedtur før vi ser en bullish markedstendens?

CFPB Øjner Tilsyn med Crypto Betalinger

US Consumer Financial Protection Bureau (CFPB) har fremlagt et forslag om tilsyn med betydningsfulde ikke-bankbetalingsudbydere, herunder transaktioner gennem “generelle digitale forbrugerbetalingsapplikationer.” Forslaget tillader visse kryptotransaktioner og overførsler af digitale aktiver til ikke-kommercielle formål med det formål at sikre, at disse enheder er underlagt det samme reguleringsramme som traditionelle finansielle institutioner. Direktivet omfatter peer-to-peer betalingsplatforme som Venmo og Cash App, men nævner ikke eksplicit nogen virksomheder ved navn. CFPB’s potentielle tilsyn med udvalgte krypto-transaktioner kan introducere øget reguleringsmæssig overvågning og overholdelsesbyrder i sektoren.

Bitcoin Prisprognose

På 4-timersdiagrammet maler Bitcoin et billede af forsigtig optimisme. Pivotpunktet ved $35,048 danner omdrejningspunktet for den nuværende prisbevægelse, idet Bitcoin sidder lige over det. Et kig på modstandsniveauerne afslører en trappe af potentielle forhindringer, med det umiddelbare niveau ved $36,040, efterfulgt af $37,016 og en mere formidabel $38,023. Støtteniveauer derimod ligger klar under på $34,057, $33,065 og $32,089, klar til at fange enhver tilbagesendelse, der kan forekomme.

Tekniske indikatorer giver en kvantitativ fordel til vores kvalitative vurderinger. Den relative styrkeindeks (RSI) står i øjeblikket på 56 og hviler i områderne for forsigtig optimisme. Det antyder en bullish sentiment, endnu ikke i overvækst, for at undgå truslen om at blive overstrakt. MACD tilbyder et nuanceret perspektiv, ikke i form af numre, men implikationer – det indikerer en potentiel opadgående momentum, som handlende følger nøje.

50-dages eksponentielt glidende gennemsnit (EMA) sidder på $34,763 og fungerer som et grundlag for den aktuelle bullish sentiment. Prisaktion over dette niveau antyder greb om bullish territorium, i det mindste på kort sigt.

Top  LUNC-jump på 28,50% - Hvad driver stigningen?

Bitcoin Diagram – Kilde: Tradingview

Afslutningsvist kan den overordnede tendens for BTC/USD forsigtigt betegnes som bullish, givet dens position over det betydningsfulde $34,765 niveau.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button