AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

BitMEX Grundlægger Arthur Hayes: Bitcoin forventes at overgå obligationer i krigstid trods potentiel nedskydning

Arthur Hayes: Bitcoin vil overgå obligationer under krigstid

I en nylig Medium-post diskuterede BitMEX-grundlægger Arthur Hayes sine observationer omkring RRP (Reverse Repo) og TGA (Treasury General Account) som indikatorer for dollarlikviditet på markederne. Baseret på disse faktorer planlægger han at justere sit tempo af T-bill-salg og Bitcoin-køb i overensstemmelse hermed.

“Men jeg vil forblive smidig og fleksibel. De bedste planer har en tendens til at vakle,” sagde Hayes.

Prisen på olie og krig i Mellemøsten er ultimative wildcard

I artiklen bemærkede Hayes den uforudsigelige karakter af globale begivenheder og anerkendte den ultimative wildcard: prisen på olie og konflikten mellem Hamas og Israel. Hvis Iran bliver involveret i krigen, kan der opstå forstyrrelser i olietilførslen, hvilket kan skabe politiske vanskeligheder for den amerikanske centralbank (Federal Reserve) i opretholdelsen af en “hands-off” monetær politik-tilgang. I et sådant scenarie kan Fed blive nødt til at hæve renten for at imødegå højere oliepriser. På den anden side kunne en recession som følge af krigen og stigende energipriser retfærdiggøre, at Fed sænker renten. Denne usikkerhed kan i første omgang føre til et salg af Bitcoin, selvom Bitcoin historisk har vist sin evne til at overgå obligationer under krigstid. Hayes giver udtryk for sin hensigt om at købe dyk, selvom der i starten er svaghed i Bitcoin på grund af den øgede usikkerhed.

Hayes mener, Yellens bestræbelser på at håndtere RRR vil være midlertidige

Hayes kommenterede også handlingerne fra den amerikanske finansminister Janet Yellen og antydede, at hendes bestræbelser på at håndtere tilbagetrækningen af RRP kun vil være midlertidige. Han argumenterede for, at bekymringerne omkring det amerikanske statsobligationsmarked, som forårsagede betydelige udsving i rentespænd, vil genopstå og skabe pres på det finansielle system. Hayes antydede, at Bitcoin igen vil fungere som en realtidsindikator for sundheden i fiat-finanssystemet under krigstid. Med en noget kynisk tone nævnte Hayes kortvarigt muligheden for fred og global harmoni, men afviste det som en usandsynlig scenario. Han antydede, at krig har været et konstant element i USA’s historie siden grundlæggelsen i 1776, hvilket indikerer en manglende optimisme for en betydelig ændring i fremtiden.

Top  Kryptokurser: Bitcoin og Ethereum går i hver sin retning, mens Ripple og Cardano oplever stigninger

Som rapporteret mener Hayes, at den nylige rally på kryptomarkedet ikke udelukkende er drevet af forventningen om en spot Bitcoin (BTC) ETF. Han påpegede den åbne forpligtelse fra den amerikanske præsident Joe Biden til at støtte Israels krigsanstrengelse og påpegede, at dette sammen med den eskalerende militærbudget og øget statsgæld har skabt bekymringer om global krigstidens inflation.

“Dertil kommer, at den amerikanske militærbudget er indstillet til virkelig at eksplodere – især hvis Hamas ‘allierede, såsom Iran, reagerer ved at blande sig gennem dets stedfortrædere,” skrev kryptoveteranen. “Dette vil øge den fremtidige statsgæld, og himlen er grænsen, når det kommer til de summer af kapital, en krig kan spilde.”

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button