AltcoinsBitcoinCardanoChainlinkDeFiDogecoinEthereum

BlackRock files for Ethereum ETF as Ether steals spotlight from Bitcoin – Is a new bull market upon us?

Ether (ETH) stjæler rampelyset fra Bitcoin (BTC) med over 11% stigning

Ether (ETH) er den kryptovaluta, der driver den smarte kontraktaktiverede Ethereum blockchain, der stadig er den dominerende kæde i DeFi, NFT og bredere web3-industrier. Den har stjålet rampelyset fra sin større rival, Bitcoin (BTC), og er steget med næsten 11% siden søndag. Dette skete efter at BlackRock indgav en ansøgning om at oprette et amerikansk spot Ethereum ETF med Nasdaq.

På torsdag brød Ether (ETH) for første gang siden april igennem $2.100-niveauet og kom tæt på at opnå nye rekorder for året. Udmeldingen fra BlackRock om et kommende spot Ethereum ETF med SEC, kastede lys over kurstigningen. Den samme virksomhed indgav en ansøgning om at etablere et spot Bitcoin ETF med SEC tilbage i juni, hvilket var et væsentligt vendepunkt for markedet.

BlackRocks planer om en spot Ethereum ETF kunne muligvis ændre spillereglerne for markedet. Siden juni har Bitcoin øget sin markedsdominans og overgået Ethereum med et betragteligt margen, men med de seneste optimistiske udsigter til en spot ETF, kunne tidevandet være ved at vende.

ETH på vej mod $3.000, mens BTC rammer $69.000? Flere positive udsagn spiller ind

Forud for BlackRocks udmelding kom et positivt udsagn fra Matrixports forskningschef Markus Thielen, der forudså et nyt rally mod $3.000 for Ether (ETH). Han peger på en forbedring i Ethereum-netværkets on-chain-aktivitet, der har gjort ETH deflationær igen, samt en teknisk breakout fra en langvarig pennant-struktur.

Samtidig gentager Matrixport deres forudsigelser om, at Bitcoin vil stige til mindst $42.000 ved godkendelse af spot Bitcoin ETF’er i USA. Andre analytikere har angivet $48.000-niveauet som det næste store pris mål. Handelsanalytiker Cory Mitchell har endda forudsagt, at Bitcoin i midten af 2024 kan nå nye all-time highs med en stigning på 85% fra de nuværende niveauer.

Top  Forventet stigning i Ripple's XRP-pris efter positive markedsudviklinger

Makroøkonomi sættes på pause til fordel for spot crypto ETF’er, men udviklinger i de traditionelle finansmarkeder kan give yderligere rygstød til krypto-markedet. Med tegn på øget bullishness i kryptomarkedet, kan udviklinger i aktiemarkedet og faldende lange amerikanske renter give en ekstra stigning til kryptokurserne.

Mindre Altcoins oplever en stigning

I en indikation på, at stemningen på kryptomarkedet virkelig er begyndt at stige, fortsætter større altcoins med at stige. I løbet af de seneste syv dage er Chainlink (LINK) steget med næsten 35%, Solana (SOL) med over 30% og Polygon (MATIC) med over 25%. Ifølge blockchaincenter.net var det krypto-markeds Altcoin Season Index sidst på 29, hvilket indikerer, at vi er på vej væk fra “Bitcoin Season” og frem mod en potentiel Altcoin Season, hvilket kan betyde en stor stigning i altcoin-markedet.

Alt i alt vil fokus fra crypto-investorer forblive på nyheder relateret til spot crypto ETF’er i USA, men makro begivenheder som US Consumer Price Index inflation og Retail Sales for oktober kunne yderligere give et rygstød til kryptorallyet. Bitcoin-bulls vil forfølge en test af det psykologisk vigtige niveau på $40.000, mens Ether-bulls vil presse på for at bryde tidligere års højder og åbne døren til et rally mod $3.000.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button