Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

BlackRock Investment Institute: Fed wird Zinsen nicht so stark senken, wie erwartet

Langfristige Bitcoin-Inhaber bleiben trotz Rallye entschlossen, das Angebot erreicht neue ATH

I en tid med usikkerhed på de finansielle markeder er forventningerne til de kommende rentenedskæringer i USA ikke så klare, som mange investorer havde regnet med. BlackRock Investment Institute advarer om, at Federal Reserve måske ikke kommer til at skære renterne så drastisk, som markedet forventer.

Eksperterne hos BlackRock argumenterer for, at den amerikanske økonomi stadig er for robust, og at inflationsniveauet stadig er for højt til, at centralbanken kan justere renterne så kraftigt ned. Selvom markedshandlere spekulerer i betydelige rentenedskæringer i år og forventer endnu større nedskæringer frem mod 2025, tror BlackRock ikke på, at det bliver tilfældet.

De påpeger en række faktorer, herunder en aldrende arbejdsstyrke, deflation og geopolitiske spændinger, som kan holde inflations- og renteniveauerne højere på kortere sigt. BlackRock udtrykker også pessimisme over for korte amerikanske statsobligationer og understreger, at markedet kan have overreageret på forventningerne til rentenedskæringer.

På den anden side udviser BlackRock optimisme over for aktier, især dem der er knyttet til kunstig intelligens (KI). De ser et langvarigt vækstpotentiale i KI og er derfor overvægtede i amerikanske aktier.

Når vi ser på kryptomarkedet, er investorerne skeptiske over for, om rentenedskæringerne vil gavne især Bitcoin. Priserne på kryptovalutaer som Bitcoin og Ether har reageret forskelligt på de seneste begivenheder, hvor Bitcoin er faldet, mens Ether også har vist svaghed.

Nedskæringer i renteniveauet kan normalt være gavnlige for kryptovalutaer ved at tilskynde til øget handelsaktivitet, men den nuværende situation skyldes forskellige faktorer, herunder politisk usikkerhed og geopolitiske spændinger.

Det er vigtigt at huske, at finansielle markeder kan være meget følsomme over for politiske begivenheder, og at investorerne reagerer forskelligt afhængigt af den kontekst, de befinder sig i. Derfor er det afgørende at overvåge udviklingen på en nøje måde og forholde sig realistisk til de mulige udfald og påvirkninger på finansmarkederne.

Exit mobile version