Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

BlackRock Leder Bitcoin ETF-Flokken Med Markeds-Top Trading Volume

Das Bitcoin-Portfolio von MicroStrategy steigt auf über 5 Milliarden US-Dollar, während BTC bei 34.000 US-Dollar stabil bleibt

BlackRock’s nye spot bitcoin exchange-traded fund (ETF) har haft en kraftig start og har allerede akkumuleret 2.620 bitcoins til en værdi af over $120 millioner efter kun én dags handel. ETF’en, der handles under koden IBIT, oplevede en enorm handelsvolumen på sin første handelsdag til en værdi af $1 milliard.

BlackRock’s ETF var en af de 11 spot bitcoin ETF’er, der blev godkendt af Securities and Exchange Commission (SEC) onsdag aften. Disse godkendelser markerede første gang spot bitcoin ETF’er blev tilladt at lancere i USA, hvilket afsluttede en lang periode med afvisninger, der strakte sig tilbage over et årti.

Industriobservatører havde længe ventet på SEC’s beslutning. Da godkendelserne endelig kom, handlede investorer entusiastisk for over $4,6 milliarder dollars på den første handelsdag.

Blandt de godkendte udstedere toppede BlackRock’s iShares Bitcoin Trust (IBIT) listen som en tidlig leder og genererede over $1 milliard i handelsvolumen. Som verdens største kapitalforvalter blev der forventet stor efterspørgsel efter deres Bitcoin ETF.

Eksperter påpeger, at denne uges lancering af Bitcoin-spot ETF’er har åbnet døren for milliarder af dollars i institutionel kapital til at begynde at strømme ind på kryptomarkedet. For BlackRock sætter det dem i en fordelagtig position for at kapitalisere på denne stigende efterspørgsel, da de var først ude med et højt ydende produkt.

BlackRock CEO Larry Fink har været åben om sin støtte til Bitcoin op til lanceringen og ser det som en potentiel værdibevarende aktiver på linje med guld. Fink har også antydet, at BlackRock’s krypto-tilbud kan blive udvidet, idet han har nævnt muligheden for en Ethereum ETF.

For nu kan succesen med BlackRock’s Bitcoin ETF ses som en bekræftelse af, at de største Wall Street-firmaer er ivrige efter at udnytte det digitale formues vækstpotentiale. Med Bitcoin, der går mainstream, er døren nu åben for finansiel innovation oven på krypto-fundamentet. For investorer lover denne nye æra spændende muligheder med den fortsatte institutionelle adoption af digitale valutaer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version