AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

BlackRock Registrerer iShares Ethereum Trust – Kickstarter af Nyt Spot Ether ETF

Ethereum-Prisen Skyder Markant I Vejret Efter Nyt Fra BlackRock

Den tidligere uge har budt på spændende nyheder for Ethereum, da den amerikanske kapitalforvaltningsgigant, BlackRock, netop har registreret iShares Ethereum Trust i Delaware. Det svarer til en tilsvarende registrering af iShares Bitcoin Trust syv dage før indgivelsen af en ansøgning om spot Bitcoin ETF tilbage i juni.

Det har sat gang i spekulationer om, at BlackRock er på nippet til at indsende en ny ansøgning om en spot Ether ETF, hvilket potentielt kan udløse en bølge af ansøgninger fra andre store kapitalforvaltere. Dette har ført til en markant stigning i Ethereum-prisen, der i øjeblikket handles omkring $2,040 – det højeste niveau siden april.

Samtidig har Bitcoin også oplevet prisstigninger, idet den nåede sit højeste niveau på året tidligere på ugen, med en stigning på hele 50% siden midten af oktober. Dette skyldes primært optimisme om, at det amerikanske SEC snart vil godkende spot Bitcoin ETF’er.

ETH er steget mere beskedent med 33% siden midten af oktober og ligger stadig under sine tidligere højdepunkter for året. Der er derfor potentiale for, at Ethereum-prisen kan indhente Bitcoin og muligvis overstige det tidligere højdepunkt på knap under $2,150.

Det illustrerer et spændende momentum for Ethereum, som ser ud til at vinde popularitet og investeringsinteresse fra store aktører som BlackRock. Med forventede prisstigninger kan Ethereum gå en spændende tid i møde, når det globale marked for kryptovalutaer fortsætter med at udvikle sig.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button