Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bloomberg-analytikere forudser over 90% chance for godkendelse af Bitcoin ETF i USA, Polymarket reducerer Oddsen til 83%

Analyst Dave the Wave erwartet neue Höchststände

Bloomberg-analytikere forudser over 90% chance for godkendelse af Bitcoin ETF i USA, Polymarket Trim Odds to 83%

Bloomberg-analytikere er stadig mere optimistiske med hensyn til godkendelse af en spot Bitcoin (BTC) børshandlede fond (ETF) i USA, med odds der nu overstiger 90%.

I en nylig post kommenterede Bloomberg ETF-analytiker Eric Balchunas sandsynligheden for, at Securities and Exchange Commission (SEC) ville afvise forslag efter en række opdaterede indsendelser. Balchunas udtalte, at han kun ville give en lille 5% chance for afvisning, idet han overlader muligheden åben for sådanne udfald.

Tilbage i november vurderede han oddsene til 90%, idet han henviste til positive tegn fra de opdaterede formularer, der blev indsendt af ETF-udbyderne på det tidspunkt.

På den anden side har deltagere på Polymarket, et sted hvor brugerne kan satse penge på forskellige udfald, udvist en mindre optimistisk holdning til godkendelsestidslinjen. Bettingmarkedet på Polymarket antyder, at oddsene for godkendelse inden den 15. januar er faldet, og deltagere satser omkring $500.000 på, at godkendelsen bliver forsinket eller endda afvist. Dette har ført til et fald fra sidste uges 90% sandsynlighed for godkendelse.

## Crytptomarkedet håber på godkendelse af Bitcoin ETF denne uge

En stor del af kryptomarkedet forbliver håbefuldt om, at afgørende beslutninger fra SEC denne uge vil bane vejen for lanceringen af de første spot Bitcoin ETF’er, der er rettet mod professionelle investorer i USA.

Lanceringen af regulerede tilbud forventes at tiltrække betydelig efterspørgsel efter Bitcoin. Denne beslutning kan potentielt blive en af de mest betydningsfulde katalysatorer i aktivets historie.

Som rapporteret forventer BlackRock, verdens største formueforvalter og en af de konkurrenter, der søger at lancere en spot Bitcoin ETF, sin ansøgning godkendt inden onsdag.

BlackRock er blandt flere virksomheder, der indgav opdaterede 19b-4-ansøgninger sidste fredag for foreslåede spot Bitcoin ETF’er. Andre virksomheder på listen inkluderer Grayscale Investments, Valkyrie, ARK 21Shares og Invesco.

Derudover indsendte Cboe BZX-børsen formularer til VanEck, WisdomTree, Pando Asset AG og Franklin Templeton sidste uge.

Der er flere end et dusin ansøgere, der kæmper for at være de første til at lancere spot Bitcoin ETF’er i USA.

Nylige ændrede 19b-4-ansøgninger, indsendt af prominente udstedere som BlackRock, Grayscale og Fidelity, er gået sammen med sidste måneds ændrede S-1-ansøgninger, som sigtede mod at imødekomme feedback fra SEC.

Både 19b-4-ansøgninger og S-1-ansøgninger skal have SEC’s godkendelse, før ETF’erne kan officielt lanceres.

Der har for nylig været rygter om, at godkendelse kan komme i nær fremtid.

Torsdag eftermiddag nævnte senior TechCrunch-kryptojournalist Jacquelyn Melinek, at godkendelse kunne ske inden for 24 timer.

Endvidere diskuterede investeringsforvaltningsselskaber, børserne og SEC sidste uge endelige ordlydsændringer på indsendelser til spot Bitcoin ETF’er ifølge en Reuters-rapport. Dette er et skridt, der kunne føre til godkendelse af fondene for første gang i næste uge.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version