Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

BNB-Preis setzt positive Entwicklung fort und könnte die 400-Dollar-Marke erreichen

Is It Too Late to Buy Near Protocol? NEAR Price Skyrockets 37% as Emerging Telegram Crypto Casino Raises $1.6 Million

Binance Coin (BNB) fortsætter sin positive udvikling

## Opadgående dynamik for BNB-prisen
BNB-prisen har vist opadgående dynamik og bevæger sig fortsat positivt over det vigtige modstandsniveau på 350 $. De seneste tegn på opadgående bevægelser tyder på, at prisen på kort sigt kan stige yderligere og måske endda nå modstandszonen på 400 $ eller endda 422 $.

### Bullish momentum for BNB
I de seneste dage har BNB-prisen oplevet opadgående bevægelser over vigtige modstandsniveauer. Med en stigning over 365 $ forbliver tyre aktive og har drevet prisen over 375 $. I øjeblikket ligger BNB-prisen over det 4-timers simple moving average på 100 og danner en betydelig opadgående trendlinje med støtte ved 380 $ på BNB/USD-parrets 4-timers diagram.

### Sammenligning med andre kryptokurver
BNBs positive prisudvikling afspejles også i forhold til andre kryptokurver som Bitcoin og Ethereum. Med en top på 390 $ har BNB’s pris konsolideret sine gevinster og handles over 23,6 % Fib-Retracement-niveauet af opadgående bevægelse fra sving-lav på 345 $ til høj på 390 $.

### Fremtidige udsigter
Den umiddelbare modstand er tæt på 390-dollarmærket, efterfulgt af yderligere modstande på 392 $ og 400 $. En breakout over disse modstandsniveauer kunne drive prisen højere og potentielt nå op til 422-dollarmærket. Hvis BNB-prisen imidlertid ikke formår at bryde modstanden på 390 $, kan der opstå tilbageslag. Den første støtte er ved 380 $, efterfulgt af 362 $ og 350 $. Et gennembrud under støtten på 350 $ kunne føre til yderligere tab og en nedgang mod 315-dollarmærket.

### Vigtige tekniske indikatorer
Tekniske indikatorer som 4-timers MACD og RSI for BNB/USD fortsætter med at pege på positive signaler, hvor RSI ligger over 50-mærket.

Det er vigtigt at bemærke, at denne artikel udelukkende er til uddannelsesmæssige formål og ikke udgør investeringsrådgivning. Investeringer i kryptokurver indebærer risici, og det anbefales at foretage egne undersøgelser, før der træffes investeringsbeslutninger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version