Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

BNY Mellon bevæger sig mod at tilbyde Bitcoin og Ether opbevaringstjenester for ETP-kunder efter SEC-gennemgang.

Bis 2025 wird der Bitcoin-Preis voraussichtlich auf 150.000 US-Dollar steigen

## BNY Mellon nærmer sig lancering af Bitcoin og Ether custody services

BNY Mellon, en af verdens største finansielle institutioner, er på vej mod at tilbyde custody services for Bitcoin og Ether til deres kunder, der handler med exchange-traded products (ETP). Dette kommer efter en gennemgang af Securities and Exchange Commission (SEC).

### Styrker positionen på markedet

Ved at tilbyde custody services for de to populære kryptovalutaer, Bitcoin og Ether, styrker BNY Mellon deres position på det stadig voksende marked for digitale aktiver. Dette træk vil give deres kunder mulighed for at handle med disse kryptovalutaer gennem ETP’er på en tryg og sikker måde.

### Reguleret og sikkert

Det er vigtigt at bemærke, at BNY Mellon har implementeret strenge sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte deres kunders digitale aktiver mod cybertrusler og andre risici. Derudover er institutionen underlagt reguleringsmyndighedernes tilsyn og opretholder dermed et højt niveau af overholdelse af regler og retningslinjer.

### Fremtiden for digitale aktiver

Med lanceringen af Bitcoin og Ether custody services bekræfter BNY Mellon deres engagement i at imødekomme den stigende efterspørgsel efter digitale aktiver på markedet. Dette skridt signalerer en positiv udvikling for kryptovalutaer og viser, at traditionelle finansielle institutioner er villige til at omfavne den nye digitale økonomi.

I en tid med stadig større accept af digitale aktiver som en legitim investeringsmulighed, er BNY Mellon’s beslutning om at tilbyde Bitcoin og Ether custody services et skridt i den rigtige retning. Det vil helt sikkert åbne op for nye muligheder og øge tilliden til kryptovalutaer blandt investorer og institutioner.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version