Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bonk Price Prediction: Kan BONK overhale Shiba efter prisstigning på 30% på 24 timer?

Argentina's E-Commerce Giant MercadoLibre Reports $21 Million in Customer Crypto Assets

BONK Prisprognose, da BONK stiger med 30% på 24 timer – Kan den overhale Shiba?

Bonk-prisen er steget med 30% inden for de seneste 24 timer og er raket til $0.00001327, samtidig med at markedet forbereder sig på, at SEC godkender spot Bitcoin ETF’er i morgen. BONK er nu faldet med 10% i løbet af den seneste uge og med 27% i løbet af de seneste to uger, men dagens stigning betyder også, at den har fået 29,5% gevinster inden for de sidste 30 dage. Denne mellemfristede dynamik forventes at fortsætte i de kommende dage og uger, især hvis SEC faktisk godkender en eller flere Bitcoin ETF’er i morgen. Og med kryptoen potentielt ind i en ny optur, kan BONK drage fordel af det i særdeleshed, og endda se højere procentvise gevinster end Shiba Inu.

Bonk Prisudsigter, da BONK stiger med 30% på 24 timer – Kan den overhale Shiba?

BONK’s diagram viser, at efter en mærkbar nedgang er den meme-tokens begyndt at rallye og samle momentum igen. Faktisk er dens RSI (lilla) steget fra 40 for et par dage siden til 50 i dag, og den fortsætter med at pege opad, hvilket tyder på, at der kommer flere gevinster. Det er også opmuntrende, at møntens 30-dages gennemsnit (gul) også er begyndt at stige igen, efter at have fladet ud i flere dage. Dens 24-timers handelsvolumen har også set en pludselig stigning, der bevæger sig fra omkring $90 millioner i går til $350 millioner ved skrivning. Og sådanne volumener forventes at stige i de næste par timer og dage, da data viser, at hvaler har akkumuleret BONK i løbet af den sidste dag eller deromkring. Som sådan kan BONK meget vel flytte sig yderligere meget snart, især hvis SEC faktisk godkender en eller flere Bitcoin ETF’er.

Men en vis forsigtighed bør anbefales, for selvom den 10. januar (i morgen) er den næste frist for SEC til at træffe en beslutning om en række ansøgninger, har regulatoren bedt ansøgere om at genindsende deres ansøgninger inden fristen. Nogle kommentatorer har foreslået, at dette træk tyder på en anden forsinkelse, selvom det blot kunne være en formalitet, idet SEC måske bare beder ansøgere om at tilføje visse yderligere detaljer. Baseret på denne udvikling vil det være uovervejet at sige, at vi er garanteret nogle godkendelser i morgen, selvom markedet helt sikkert synes at mene dette, da priserne er steget betydeligt på tværs af brættet. Hvis en sådan optimisme er berettiget, kunne Bonk-prisen stige til $0.000020 i løbet af de næste en eller to uger.

Alternative Meme Tokens

For tradere, der ikke er helt sikre på BONK, er der andre lovende nye tokens og meme-coins på markedet lige nu, herunder en række stærke tokens fra pre-sale. En af de stærkeste af disse er Meme Kombat (MK), en ERC-20-kryptovaluta, der har rejst tæt på $6,5 millioner i sin meget populære tokensalg. Selvom Meme Kombat er på overfladen en anden meme-token, er det i virkeligheden også en social gambling-platform. Det vil sige, at den giver brugerne mulighed for at satse på udfaldene af AI-genererede kampe mellem meme-karakterer, som dens platform gengiver i realtid, for brugerne at se. Ved at bruge Ethereum-blockchainen behandles kampe og deres resultater transparent, og platformen udbetaler gevinster i form af sin egen MK-token. Indehavere kan også bruge MK til staking, hvilket giver dem en passiv indkomst ud over eventuelle gevinster og kursgevinster. Sådanne funktioner tilføjer alle en lovende platform, og med stærke følgere på Twitter, Telegram og nu Discord, kunne Meme Kombat blive et stort hit, når den lanceres i de kommende uger. I mellemtiden kan investorer deltage i dens pre-sale ved at gå til Meme Kombar officielle hjemmeside. MK er i øjeblikket til salg til en pris på $0.279 per token, selvom dette nemt kunne stige betydeligt højere, når den listes på handelsplatforme. Besøg Meme Kombat nu.

Bemærk: Krypto er en højrisiko aktivklasse. Denne artikel gives til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version