Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Boomende Kryptowährung Bonk: Preisanstieg um 98 % innerhalb von 24 Stunden und künftige Pläne für Binance und Coinone

Chainlink BUILD Programm begrüßt Rollup.Finance zur Erweiterung der Infrastruktur

## Bonk Kryptovaluta Oplever Betydelig Prisstigning

I de seneste 24 timer har kryptovalutaen Bonk oplevet en bemærkelsesværdig prisstigning på 98 %, efter at Coinbase annoncerede, at de vil tilføje Bonk til deres børs. Dette har ført til et All-Time High for Bonk på 0,000029 US-Dollar. Optimistiske investorer har draget fordel af den positive markedstilstand og noteringen på store børser.

### Stærk Stigning og Børsoptagelse

Bonk, baseret på Solana-netværket, har oplevet en imponerende stigning på 750 % i løbet af de sidste 30 dage, hvilket markerer et betydeligt skridt i dets opadgående trend. Binance har bidraget væsentligt til prisen, idet de planlægger at tilføje Bonk til deres “Isolated Margin Program” fra den 17. december. Derudover planlægger den sydkoreanske børs Coinone også at tilføje Bonk til deres platform.

### Markedsudvikling og Mulige Udsigter

Siden sin lancering i december 2022 er prisen på Bonk dramatisk steget; den er vokset med 7.000 % siden september 2023 og rangerer nu som den tredjestørste meme-coin efter Dogecoin (DOGE) og Shiba Inu (SHIB). Med en nuværende markedsdækning på 931.186 US-Dollar og 61 milliarder Bonk i omløb er Bonk nu den 70. største kryptovaluta.

### Potentielle Risici og Fremtidige Muligheder

Med det kommende forventede bullish marked i kryptovalutaområdet har Bonk mulighed for at udvide sit publikum og nå en pris på 0,00095 $. Dog er der også en betydelig risiko for prisfald under likviditetskriser eller generelle markedsudsalg, hvor prisen på Bonk kunne falde til de 0,000010-dollargrænser igen. Med BonkBot, en ny software fra Bonk, der letter handel med Bitcoin på populære chat-apps og sociale medier, håber Bonk at forbedre brugerengagementet og tilgængeligheden i kryptohandelssamfundet.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Exit mobile version