Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Canary Capital bringer nyt håb for XRP-ETF’en: Hvordan vil dette påvirke XRP-markedet?

Kommt ein XRP-ETF in den USA? Partikular-Interessen vernebeln eine sachliche Antwort

Marktexperten udtaler, at der stadig er håb for lanceringen af en XRP-ETF i USA. Spekulationerne begyndte efter, at Bitcoin- og Ethereum-ETF’er blev introduceret på det amerikanske marked.

### Canary Capital og XRP-ETF
Til trods for usikkerheden har Canary Capital vækket nyt håb om lanceringen af en XRP-ETF. Ifølge CNF har Canary Capital, en relativt ny krypto investor, indgivet en ansøgning til SEC om en XRP-ETF. Markedseksperten Nate Geraci, Præsident for ETF Store, udtrykte optimisme og mener, at en godkendelse er sandsynlig. Han sagde, “Godkendelsen er et spørgsmål om hvornår, ikke om det sker.” Han påpegede dog, at godkendelsen af XRP-ETF’en i høj grad afhænger af det politiske landskab i USA.

### XRP-Preisausblick og Marktprognose
Ved forfatterens skrivelse var XRP steget med 1,02 % til $0,5309 i løbet af de foregående 24 timer. Dog var handelsvolumen faldet med 15 % til $845 millioner. On-Chain data indikerer, at XRP kunne drage fordel af en midlertidig korrektion, da det langt-kort-forhold er på det laveste niveau i en måned. RSI-indikatoren handels under sin neutrale værdi, hvilket antyder en nedadgående tendens. På trods af disse udsigter mener markedsanalytikere, at XRP-prisen kunne stige til $3 inden jul.

Selvom der stadig er usikkerhed omkring XRP-ETF’en, har Canary Capitals skridt genoplivet håbet om, at den kan blive en realitet i nær fremtid.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version