Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Cardano-Preisvorhersage: Bereit für eine Trendumkehr?

Galaxy rechnet mit einem enormen Bitcoin-Preisanstieg von 74 % im Post-ETF-Debütjahr

Cardano (ADA) – Klar til en stærk opadgående bevægelse

Cardano (ADA) har i den nuværende krypto-bull-run været markant bagefter sine kolleger. Mens Bitcoin sammen med en række andre Altcoins har nået nye all-time highs, ligger ADA stadig omkring 77% under sit historiske højdepunkt. Dog indikerer de tekniske mønstre og markedsdynamikken, at denne tendens måske er klar til at vende, med ADA muligvis på vej til at indhente.

## Cardano Bull-Flag: En detaljeret gennemgang

I fokus for denne analyse er Bull-Flag-mønstret på ADA/USD’s ugechart. Bull-Flag-mønstret består af to hovedelementer: flagstangen og flaget. Flagstangen er en markant vertikal prisstigning, der afspejler en hurtig stigning i købspresset. Hos ADA formede denne stang sig fra midten af oktober til midten af december og afspejler en omtrentlig stigning på 185%.

![Cardano Chart](https://cnews24.ru/uploads/e50/e50062a4148b9ec2fabe219a3cfce253d546e09c.webp)

Kilde: Cardano Chart af Jake Simmons på TradingView

Flaget, der følger efter stangen, er en konsolideringsfase med en nedadgående tendens, der ligner et flag på en stang. Hos ADA udviklede flaget sig fra midten af december til begyndelsen af februar. En efterfølgende breakout over flaget kan ofte føre til en kursrally, som står i forhold til højden af den oprindelige stang.

Cardano-prisen er allerede brudt ud og har overvundet det afgørende modstandsniveau ved $0,685. Hvis ADA fortsætter med at følge dette tekniske mønster, er rallyet langtfra ovre. Det prognosticerede mål ville være en stigning på 185% fra breakout-punktet af konsolideringszonen, hvilket ville føre prisen tæt på Fibonacci 0,382 Retracement Level, der ligger omkring $1,35.

Interessant er det, at Cardano-prisen først skal bryde det 0,236 Fibonacci-Retracement Level ved $0,92, hvor større salgspres og muligvis en kortere konsolidering forventes.

### Golden Cross og yderligere bullish argumenter

Grafen indikerer også dannelsen af et Golden Cross, et bullish signal, hvor en kortere glidende gennemsnit (50-ugers EMA) krydser over et længerevarende gennemsnit (200-ugers EMA). Sådanne kryds signalerer ofte en ændring af momentum fra en bearish til en bullish trend på lang sigt, og deres betydning forstærkes på et ugechart, der filtrerer kortsigtede markedsforstyrrelser.

Tradere betragter ofte dette kryds som bekræftelse af en trendomvending, der har potentiale til at katalysere vedvarende købsaktivitet. For ADA kunne dette være den endelige bekræftelse af en stærk opadgående bevægelse.

Derudover giver ugechartet for ADA et mere omfattende billede. Den Relative Strength Index (RSI) ligger lige over den overkøbte tærskel på 74, hvilket indikerer stærkt købsmomentum med mere plads til at stige.

Volumen er lavere end i årets højdepunkter i 2021, men konsekvent og indikerer stabil interesse i ADA-handlen uden paniksalg under kraftige tilbageslag.

Desuden giver en række eksponentielle glidende gennemsnit (20-ugers, 50-ugers, 100-ugers og 200-ugers gennemsnit) yderligere kontekst, da ADA handles over alle disse gennemsnit. Især har 200-ugers EMA for nylig vist sig at være meget stærk støtte for prisen, hvilket indikerer en langvarig bullish stemning.

50-ugers EMA er stigende, hvilket på mellemlang sigt kan styrke støtteniveauerne. 100-ugers og 200-ugers EMA ligger længere under den nuværende pris og kunne i tilfælde af en prisnedgang fungere som langsigtede støtteniveauer.

Desuden giver Fibonacci Retracement Levels, der blev trukket fra all-time high til det laveste punkt i ADA-bjørnemarkedet, langsigtede kursmål. Efter færdiggørelsen af Bull-Flag kan 0,5-niveauet ved $1,697, som markerer halvdelen mellem det sidste højdepunkt og lavpunktet, tjene som næste mål for okserne. Derefter ville 0,618 Fib ved $2,04, 0,786 Fib ved $2,54 og til sidst all-time high ved $3,17 være de næste kursmål.

I alt kan det siges, at Bull-Flag’et og den kommende Golden Cross er showets stjerner, men også andre faktorer som glidende gennemsnit, RSI og Fibonacci-niveauer giver dybde til det bullish narrativ for Cardano-prisen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Exit mobile version