AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Cathie Woods Ark Invest lancerer nye digitale aktiver ETF’er i samarbejde med 21Shares

Cathie Wood’s Ark Invest og 21Shares lancerer en række digitale aktiv-ETF’er, der fokuserer på Bitcoin og Ethereum-futures samt blockchain-teknologi. Suiten indeholder fem ETF’er, herunder ARK 21Shares Active Bitcoin Futures Strategy ETF (ARKA) og ARK 21Shares Active Ethereum Futures Strategy ETF (ARKZ), som sigter mod at blande investeringer i futureskontrakter med aktier i virksomheder inden for blockchain-industrien. Disse ETF’er, som sigter mod at “opnå langsigtet kapitaltilvækst gennem strategiske investeringer”, vil blive noteret på Chicago Board Options Exchange (CBOE) og er skræddersyet til investorer, der ønsker at integrere digitale aktiver i deres porteføljer.

Dog investerer hverken fondene eller de underliggende ETF’er direkte i bitcoin eller andre digitale aktiver, eller opretholder direkte eksponering over for “spot” bitcoin.

21Shares hævder at være “verdens største udgiver af kryptovalutabørshandlede produkter (ETP’er)”. Virksomheden har tiltrukket over 1 mia. dollars i kapitalforvaltning (AUM), på trods af at ETP’er udstedt af 21Shares AG ikke er tilgængelige i USA. Ark Invest har i øjeblikket seks aktive ETF’er i USA, hvoraf tre er noteret på CBOE.

Cathie Wood’s Ark Invest justerede for nylig sin portefølje ved at købe aktier i Block Inc. og sælge dele af sine beholdninger i Grayscale Bitcoin Trust. ARK Innovation ETF, ARK Next Generation Internet ETF og Ark Fintech Innovation ETF købte 113.326 aktier af Block Inc. til en værdi af 5,61 mio. dollars, baseret på Blocks lukkekurs på 49,52 dollars den 6. november. Samtidig reducerede Ark Invest sin investering i Grayscale Bitcoin Trust samme dag, idet der blev solgt aktier for 3,76 mio. dollars med en lukkekurs på 26,95 dollars. Derudover solgte ARKW for 1,34 mio. dollars af GBTC.

Top  NHL Breakaway Platform Launches: A New Era for Digital Collectibles in Hockey

Cathie Wood har konsekvent udtrykt sin interesse og tillid til krypto og bitcoin. I november 2022 gentog Wood i et interview med Bloomberg sin forudsigelse om, at bitcoin-prisen vil nå 1 mio. dollars inden udgangen af dette årti.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button