BitcoinFinanzen

Celsius Network: Genehmigung zur Umwandlung in Bitcoin Mining-Unternehmen und Rückzahlung an Kunden

Det amerikanske konkursret har godkendt omdannelsen af Celsius Network LLC fra en mislykket krypto-udlåner til et Bitcoin Mining-selskab. Dette skaber nu betingelserne for, at selskabet kan begynde at tilbagebetale sine kunder.

Den Store Nedtur for Celsius Network

Celsius Network ansøgte om konkursbeskyttelse under kapitel 11 i 2022. Virksomheden havde 4,3 mia. USD i aktiver og 5,5 mia. USD i forpligtelser, hvilket resulterede i et underskud på omkring 1,2 mia. USD. Hovedparten af de 5,5 mia. USD-forpligtelser udgjorde 4,72 mia. USD i brugerindskud.

I mellemtiden søgte Celsius efter en løsning for at omstrukturere sig og kompensere kunderne. Ved at ansøge om kapitel 11 erklærede virksomheden, at den kunne kompensere kunderne med det minedriftsudstyr, den på det tidspunkt ejede. Celsius Mining LLC, virksomhedens minedriftsafdeling, kunne “over tid” generere tilstrækkelige aktiver til at tilbagebetale nogle lån. Minedriftsafdelingen ejede 80.850 minedriftsenheder, hvoraf 43.632 var “i drift”.

Omstruktureringsplanen

I det efterfølgende år undersøgte Celsius Network mulige planer for omstrukturering og fik endelig tilladelse fra retten til at undersøge kontoindehaverne med deres plan om at genstarte som et “nyt selskab ejet af brugerne” og give dem, der ikke ønskede at deltage, muligheden for at træde ud.

Ifølge Celsius stemte over 95 % af de stemmeberettigede kreditorer for planen, hvilket markerede endnu et vigtigt skridt i Celsiuss igangværende bestræbelser på at maksimere fordelingen af aktiver til dets kunder. Efter godkendelse fra myndighederne og kreditorer skal planen stadig godkendes af Securities and Exchange Commission (SEC).

Hvis alt går som planlagt, forventer Celsius at gennemføre planen og komme ud af kapitel 11 i begyndelsen af 2024.

Top  Geldmængde og Bitcoin: Er 1 million dollars slet ikke så urealistisk?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button