BitcoinRegulationRegulierungRipple

CEO von Ripple kritisiert scharf die US-Börsenaufsichtsbehörde (SEC) und fordert Wandel im Regulierungsansatz

Brad Garlinghouse kritiserer SEC for dens reguleringsmetoder

Brad Garlinghouse, CEO for det amerikanske blockchain-betalingsfirma Ripple, har rettet skarp kritik mod den amerikanske børsmyndighed (SEC) og beskyldt myndigheden for at afvige fra sin kerneopgave om beskyttelse af investorer.

I et interview med CNBC på Ripple’s Swell Conference i Dubai sidste torsdag gav Garlinghouse udtryk for bekymring over SEC’s prioriteter og satte spørgsmålstegn ved, hvem myndigheden egentlig beskytter gennem dens reguleringstiltag.

Garlinghouses udtalelser kommer efter SEC’s anklage mod Ripple og dets ledere i 2020, der anklager dem for værdipapirsvildledning i forbindelse med salget af XRP-token til små investorer til en værdi af 1,3 milliarder dollars.

I juli vandt Ripple en vigtig sejr, da en dommer fastslog, at XRP “i sig selv ikke er et værdipapir”.

I oktober droppede SEC anklagerne mod Garlinghouse og Ripple medstifter Chris Larsen for overtrædelse af værdipapirloven.

I Dubai fortalte Garlinghouse til CNBC, at han ser dette som en positiv udvikling for hele kryptoindustrien, ikke kun for Ripple.

Han sagde også, at han forventer en positiv ændring i den regulerende landskab og håber, at SEC’s handlinger vil føre til, at kongressen indfører føderale love for digitale valutaer, der vil reducere afhængigheden af konstante retssager.

“Jeg er fortrøstningsfuld med hensyn til, at permafrosten i USA vil tø, så en fantastisk industri med et enormt potentiale kan trives i verdens største økonomi,” sagde han.

Med henblik på den nylige retskendelse om omdannelsen af ​​Grayscales Bitcoin Trust til en børsnoteret Bitcoin Spotfond (ETF), understregede Garlinghouse nødvendigheden af, at SEC genovervejer sin reguleringstilgang og fjerner sig fra det, som nogle betegner som “regulering gennem håndhævelse”.

Top  Ripple XRP-token kæmper med at komme sig over 0,550 $ og 0,580 $ efter tilbagegang

“I almindelighed har dommere tendens til at være ret afbalancerede og forsøge ikke at være dramatiske – det er ødelæggende ord. Så jeg tror, at SEC på et tidspunkt må træde et skridt tilbage og erkende, at dens tilgang til regulering gennem håndhævelse, lad os bare indgive søgsmål, må ophøre,” sagde Ripple’s CEO.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button