AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereumLitecoinRipple

Coinbase annoncerer support til Solana og Avalanche perpetual futures kontrakter

Coinbase tilføjer understøttelse til Solana (SOL) og Avalanche (AVAX) perpetual futures kontrakter

Coinbase, en af de førende kryptobørser, meddelte mandag, at de vil liste to store altcoins på futures.

Officielt meddelte Coinbase på Twitter, at de “vil tilføje support til Solana (SOL) og Avalanche (AVAX) perpetual futures kontrakter.” Børsen vil lancere futures support på Coinbase International Exchange & Coinbase Advanced.

I henhold til meddelelsen vil SOL-PERP og AVAX-PERP-markederne blive rullet ud den 14. november, under forudsætning af likviditetsbetingelserne.

Perpetuelle futures er en type derivatkontrakt, der giver handlende mulighed for at spekulere i prisbevægelser på det underliggende aktiv på ubestemt tid. De tilbyder flere fordele til handlende, herunder arbitrager, muligheder for gearing og afsikring. Coinbase Advanced lancerede perpetual futures-handel i oktober for kunder i berettigede jurisdiktioner uden for USA. I første omgang annoncerede de fire perpetual contracts – Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) og Ripple (XRP).

Derudover giver kontrakterne mulighed for gearing på op til 5x, mens Ripple tilbyder op til 3x gearing. Alle perpetual futures-kontrakter afregnes i USD Coin (USDC) stablecoin.

“Coinbase overholder lokale regler omkring krypto-derivater, så perpetual futures trading på vores Advanced Trading-platform er kun tilgængelig for brugere i specifikke ikke-amerikanske regioner,” bemærker børsen.

I september modtog Coinbase International Exchange regulatorisk godkendelse fra Bermuda Monetary Authority til at tilbyde perpetual futures til ikke-amerikanske kunder.

Perpetuelle futures på det kryptiske marked er blevet en af de mest populære derivatkontrakter for nylig, hvilket skaber mere efterspørgsel.

Ifølge data fra Laevitas, den 10. november, nåede den globale centralized exchange (CEX) perpetual volume $195,3 milliarder. Konkurrenten Binance fangede det maksimale volumen, efterfulgt af OKX-børsen.

Top  Microsoft hyrer tidligere OpenAI-topfolk til at lede avanceret AI-forskningsteam

Conor Ryder, research analyst ved Kaiko, fortalte Bloomberg, at forholdet mellem Bitcoin perpetuals-to-spot-volume er det højeste i næsten to år. Han tilføjede, at perps, som de kaldes i branchejargon, “ikke udløber og har været enormt populære hos handlende.”

Crypto exchange BitMEX introducerede først den perpetual kontrakt i 2016. På grund af produktets enkelhed fangede det oprindeligt de detailhandlende handlende, og mange børser fulgte BitMEX med deres egne perpetual contracts.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button