Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Coinbase lancerer Bitcoin og Ethereum futureskontrakter til detailhandlere i USA

Coinbase Rolls Out Bitcoin and ETH Futures for US Investors

Populariteten af kryptocurrency bliver ved med at vokse, og flere og flere personer ønsker at investere i markedet. Nu har den populære kryptobørs Coinbase annonceret lanceringen af deres egen Bitcoin og Ethereum futures kontrakter, som er tilgængelige for amerikanske detailhandlere.

Det officielle Coinbase-blogindlæg fra den 1. november oplyser, at denne nye service udrulles via Coinbase Advanced platformen. Denne nye mulighed er blevet muliggjort, fordi børsen tidligere på året fik tilladelse fra Commodity Futures Trading Commission (CFTC) til at udbyde regulerede kryptocurrency futures kontrakter til amerikanske investorer.

Coinbase har understreget, at deres futures kontrakter er tiltænkt investorer med mindre midler. Dette skyldes, at kontrakterne kommer i små størrelser, kendt som ‘nano’ former. Det betyder, at handlere kan handle med 1/100 del af en Bitcoin futures kontrakt og 1/10 del af en Ethereum futures kontrakt. Denne tilgang gør det muligt for detailinvestorer med mindre midler at deltage på markedet.

For at få adgang til denne nye funktion skal brugere benytte sig af Coinbase Advanced webplatformen, da futures handel endnu ikke er tilgængelig på mobile enheder. Efter at have logget ind og gennemført en verifikationsproces af personlige oplysninger, kan brugerne begynde at forudsige prisen på Bitcoin og Ethereum ved at vælge enten ”long” eller ”short” for at vise deres valg. Der vil også være mulighed for at benytte sig af gearing, som kan give investorerne mulighed for at forøge deres fortjeneste. Det er dog vigtigt at bemærke, at gearing også kan medføre større tab, hvis markedet ikke bevæger sig som forventet.

Når det kommer til kontoundligninger, vil alle futures udbetalinger ske i USD.

Mens Coinbase oplever succes på den ene side med lanceringen af deres futures kontrakter, er de også blevet udfordret på det amerikanske marked. De kæmper lige nu mod Securities and Exchange Commission (SEC), der har anklaget virksomheden for ikke at overholde kravene for at være en sikkerhedshandelsenhed. Coinbase benægter dog SEC’s påstande og hævder, at deres aktiviteter ikke falder ind under SEC’s jurisdiktion. Indtil videre er der ikke sket nogen form for afklaring i denne sag.

For at ændre den omsiggribende følelse af regulering i kryptomarkedet har Coinbase startet en online mediekampagne med hashtagget #standwithcrypto. Kampagnen har indtil videre resulteret i mere end 16.000 henvendelser til den amerikanske kongres, over 100.000 tilmeldte pro-kryptoadvokater og mere end 2 millioner dollars i donationer i de første to måneder.

Derudover fortsætter Coinbase ufortrødent med deres ekspansion på det internationale marked. I en post på X(formerly Twitter) den 19. oktober annoncerede Coinbase, at Irland bliver deres europæiske base. Virksomheden har valgt Irland på grund af det regulatoriske klarhed, som lovgivningen om Markets in Crypto Asset (MiCA) giver.

Coinbase forsætter med at vokse og udvikle sig både nationalt og internationalt for at give et bredere udvalg af investorer muligheden for at deltage i kryptocurrency markedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version